enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:02 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
09:46 TUDPAM’dan Orta Doğu’ya Derinlikli Bakış: Dış Bakış Dergisi Haziran 2025 Sayısı Yayımlandı
00:48 ‘Terörsüz Türkiye’ hedefinde sahada ilk somut adım atıldı. Irak’ın Süleymaniye kentinde Terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı
00:48 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi!
00:44 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:36 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
00:25 TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Buldan’dan, terör örgütü PKK’yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti…
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:09 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
00:57 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
00:45 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
00:27 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
00:22 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
00:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:10 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
11:24 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kayseri’nin geleceğini inşa eden büyükşehir’e, ‘Akıllı Şehircilik’ alanında bir ödül daha

Kayseri’nin geleceğini inşa eden büyükşehir’e, ‘Akıllı Şehircilik’ alanında bir ödül daha
15 Nisan 2025
15
A+
A-

* Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kent&Başkan 2025 Ödülleri’nde Akıllı Şehircilik alanındaki “A-Kayseri Yapay Zeka Aracı” projesi ile ödüle layık görüldü.

* Ortaya koyduğu vizyonla Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin geleceğini inşa eden birçok dev projesinde olduğu gibi akıllı şehircilik projelerine de liderlik eden Başkan Büyükkılıç’a ödülü Kayseri Valisi Gökmen Çiçek takdim etti.

*Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

6 yıllık süre zarfından Kayseri’ye kazandırdığı yatırımlar, imza attığı vizyon projeler ve örnek gösterilen yerel yönetim anlayışını birçok ödülle taçlandırma başarısı gösteren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin farklı bölgelerinden yerel yönetimlerin, belediyelerin faaliyet, proje ve hedeflerini konu edinen Kent ve Başkan Dergisi tarafından ödüle layık görüldü. Dergi’nin düzenlediği tüm Türkiye ve tüm belediyeleri kapsayan online oylama neticesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’, Akıllı Şehircilik alanındaki “A-Kayseri Yapay Zeka Aracı” projesi ile ödül aldı.

Kayseri’nin Geleceğini İnşa Eden Büyükşehir’e, Akıllı Şehircilik Alanında Bir Ödül Daha

Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kent ve Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’i tebrik ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, “Şehirler yarışıyor, belediye başkanları vaatlerini yerine getirme bağlamında çalışmalarını sürdürüyor ve hizmet ederek insanların duasını almaya çalışıyor” dedi.

Kayseri’nin kadim bir medeniyetler şehri olduğunu kaydeden Büyükkılıç, “6 bin yıllık geçmişiyle ticaretin önemli merkezlerinden biri. Kültepe Kaniş Karum’daki yapılan çalışmalarda ortaya çıkan eserlerle 6 bin yıl önce ticaretin yasalarını yazmış olan bir şehir olarak anılır” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, geçmişten bugüne, şehre hizmet etmiş olan belediye başkanlarından vefat etmiş olanları rahmetle yâd edip hayatta olanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, Kayseri’nin 1940’lı yıllardan beri planlı gelişmeye devam eden bir şehir olduğunu kaydetti.

“16 İlçemizi de Kucaklayan Bir Yaklaşım İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yapan Büyükkılıç, Kayseri’nin tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Tek taşla duvar olmaz. O açıdan ben kültüründen ziyade biz kültürü ile bu şehre hizmet etmeye, başta valimiz olmak üzere bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanı kardeşlerimizle el ele vermek suretiyle, şehri geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Ayrıştıran, ötekileştiren değil 16 ilçemizi de kucaklayan bir yaklaşım içerisinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü ifade etmek istiyorum. Biz bu toprağın çocukları olarak ele ele, gönül gönüle vermeyi, gönüllerde yer etmeyi ve insanların duasını almayı, hizmet belediyeciliğini esas kabul etmeyi önemseyen bir anlayışın sahibiyiz” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, tören için Kayseri’ye gelen tüm belediye başkanlarına ve basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ederek, ödülle layık görülen belediye başkanlarını tebrik etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de oluşturulan birlik, beraberlik ortamında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Şehirlerin belediye başkanlarını bu güzel şehirde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler de Kayseri’de, Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber el ele vererek Kayseri’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanlarımızın gayretleriyle şehirlerimizin nasıl geliştiğini mutlulukla görüyorum” diye konuştu.

Kent ve Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel de ödül töreninde belediye başkanlarının yapmış oldukları çalışmaların, emeklerinin karşılığını alacaklarını ifade ederek, 3 aylık bir oylama anketinde kullanılan 4 milyona yakın oy neticesinde 82 belediye başkanının bin 392 belediye başkanı arasından halk tarafından belirlendiğine dikkat çekti. Geçgel, ödüle layık görülen belediye başkanlarını tebrik ederek, düzenledikleri organizasyonlar ve etkinliklerde verdikleri desteklerden dolayı Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Kayseri’nin Geleceğini İnşa Eden Büyükşehir’e, Akıllı Şehircilik Alanında Bir Ödül Daha

Konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ödülü Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in elinden aldı. Başkan Büyükkılıç, “Sayın Valimizin elinden bu güzel ödülü alırken şehrimizi geleceğe taşıma bağlamında Bilgi İşlem ve Akıllı Şehircilik Daire Başkanımıza müsaadenizle bu ödülü vermek istiyorum” diyerek ödülü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem ve Akıllı Şehircilik Daire Başkanı Abdullah Avan’a takdim etti. Büyükkılıç, “Şehrimizi akıllı şehir projeleriyle donattın. Devamını bekliyor, yurt dışında da ses getirecek şekilde projelerle buluşmak üzere diyor, ekibini de tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.