enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
00:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
00:16 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
00:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel, Brüksel’de laf üretirken biz Anadolu’da eser üretiyoruz
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC Cumhuriyet Meclisinde bugün önemli bir adım atıldı
00:07 ABD’li teknoloji şirketi Google, gelecek beş yıl içinde en büyük yapay zeka merkezini Hindistan’da kuracak
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze soykırımını durdurma noktasında önemli bir adım attık”
00:59 Büyük Menderes Havzasında ekonomik kalkınma doğal çevre kirliliği tehditi altında
00:53 Malezya Milli Günü Kutlaması ve 2026 Malezya Ziyaret Yılı tanıtımından notlar…
00:47 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile (TÜBİTAK) iş birliğinde gençler için “uzay ve havacılık” kampı
00:41 Güvenlik uzmanı ve yazar Mete Yarar, “Bugün Gazze’de yapılanları onaylayanların oranı yüzde 70″
00:37 Tataristan helal ürün ihracatını artırmayı planlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
10 Ocak 2024
35
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

UHA / İnternational News Agency

Resim önizlemesi
[Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt]

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiNizip Ticaret Odası (NTO) Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajda, “Zaman ve mekan tanımaksızın halkımıza en doğru haberleri ulaştırmak için çaba gösteren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.” dedi. 

Basının ülkelerdeki demokrasinin gelişmesinde önemli bir ölçü olduğunu ifade eden NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Basın, demokrasinin işleyişinde sıradan vatandaşın kanaat ve eleştirilerini duyurabildikleri ve demokratik sistemi en hızlı ve en etkin denetleyebildikleri iletişim aracı olarak tarihte misyonunu yerine getirmiş ve günümüzde de hala önemini korumaktadır. Tarihin her döneminde sosyal ve siyasal bir sistem içinde çalışıp üreterek varlığını sürdüren vatandaşlarımız yaşam kalitelerini yükseltmek için bilgi ve habere ihtiyacı bulunmaktadır. Ayrıca sosyal bir varlık olan insan, edindiği bilgi ve deneyimlerini bir sonraki nesillere aktararak yaşam kalitesini de yükseltmektedir. Bundan dolayı geçmişte de günümüzde de basın, yaptığı haberler ile insanlara faydalı en etkili iletişim aracı olmuştur. Basın sayesinde doğru ve zamanında hedef kitlesine ulaşan haberler kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturarak, düşünce ve vicdan hürriyetinin kurumsallaşmasında etkin rol oynamıştır. Bu nedenle bizler de NTO olarak basın mensuplarımız ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştık ve çalışmalarımıza da devam ederek onlara destek vermeye devam edeceğiz. İlçemizin kalkınması için yaptığımız çalışmaları üyelerimize en hızlı bir şekilde ulaştıran; üyelerimizin sorunlarını da bize ulaştırarak sağlıklı kararlar almamızı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımıza da bu vesile ile ayrıca teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden, milletimizin haber alması için büyük fedakârlıklar içerisinde ve zor şartlar altında çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz. Hayatını kaybeden basın mensuplarımızı da rahmet ve minnetle anıyoruz.” şeklinde konuştular. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.