enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mo Farah’dan veda hazırlığı

Mo Farah’dan veda hazırlığı
27 Nisan 2023
746
A+
A-

* İngiltere’nin yıldız atleti Mo Farah, vedaya hazırlanıyor.

* Farah, Eylül ayında İngiltere’deki Büyük Kuzey Koşusu’ndan sonra atletizm kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

UHA / Europe İnternational News Agency

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıTRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıLondra Maratonu’nu 9. sırada tamamlayan Olimpiyat şampiyonu atlet Mo Farah, emeklilik planını duyurdu.

Londra’da son maratonunu koşan 40 yaşındaki Somali asıllı İngiliz atlet, atletizm kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Mo Farah, önce Mayıs ayında Büyük Manchester Koşusu’na katılacak, ardından Eylül ayında son kez profesyonel olarak yarışacak. Dört olimpiyat şampiyonluğu bulunan yıldız atlet, altı kez kazandığı Büyük Kuzey Koşusu’ndan sonra atletizm kariyerine nokta koyacak.

Mo Farah; 10 Eylül’de, İngiltere’de, dünyanın en büyük yarı maratonu Büyük Kuzey Koşusu ile veda edecek.

Başarılı atlet, emeklilikten sonra da spora katkıda bulunmaya devam etmek istediğini ve artık ailesine daha çok zaman ayırabileceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.