enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
00:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
00:16 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
00:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel, Brüksel’de laf üretirken biz Anadolu’da eser üretiyoruz
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC Cumhuriyet Meclisinde bugün önemli bir adım atıldı
00:07 ABD’li teknoloji şirketi Google, gelecek beş yıl içinde en büyük yapay zeka merkezini Hindistan’da kuracak
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze soykırımını durdurma noktasında önemli bir adım attık”
00:59 Büyük Menderes Havzasında ekonomik kalkınma doğal çevre kirliliği tehditi altında
00:53 Malezya Milli Günü Kutlaması ve 2026 Malezya Ziyaret Yılı tanıtımından notlar…
00:47 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile (TÜBİTAK) iş birliğinde gençler için “uzay ve havacılık” kampı
00:41 Güvenlik uzmanı ve yazar Mete Yarar, “Bugün Gazze’de yapılanları onaylayanların oranı yüzde 70″
00:37 Tataristan helal ürün ihracatını artırmayı planlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Lamborghini’li Yogi maddiyatla maneviyat arasındaki boşluğu kapatmak istiyor

Lamborghini’li Yogi maddiyatla maneviyat arasındaki boşluğu kapatmak istiyor
18 Ekim 2022
412
A+
A-

“Lamborghini’li Yogi” olarak bilinen Üstat Sri Akarshana bir girişimciyken eğitimsel motivasyon veren biri haline geldi ve canlı performanslarının yanı sıra sosyal medya kanallarından tam 35 milyon kişiye ulaştı.

Balkan NinnisiTÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘TRT Haber’den aktardığı AA’nın haberine göre,  Eric Ho ismiyle İngiltere’de dünyaya gelen Üstat Sri, Dubai’de yaşıyor ve girişimcilik becerilerinin gelişmesine babasının yardımcı olduğunu söylüyor: “Babam bir girişimciydi, birden fazla restoranı vardı. Bu nedenle banka kredisi almayı, iş kurmayı, nakit akışını ve tüm bunları öğrenerek büyüdüm.”

Çelik ve kauçuk geri dönüşümü işine girmesinin ardından 25 yaşında milyoner olan Üstat Sri, “Bu işe girdiğimde yaptığımız ilk anlaşmalardan biri 15 milyon dolar değerindeydi. Bir şekilde oldu. Sadece bir şans yakaladık ve işe yaradı.” şeklinde konuşuyor.

Üstat Sri Akarshana kazandığı paranın ona mutluluk getirmediğini ve “süper arabaların, saatlerin, evlerin ve yatların” peşinde kaybolduğunu söylüyor.

Hindistan’dan Himalayalı bir yogiyle tanışan Eric Ho’nun hayatı tamamen değişti ve kendi tabiriyle bir “uyanış” yaşadı. Himalaya dağlarında aldığı bir dizi eğitimin ardından Üstat Sri Akarshana unvanına sahip oldu.

Viral olan “Lamborghini’li Yogi” ismi ise toplumda hedef odaklı insanlar ile maneviyat odaklılar arasında köprü kurma arzusundan doğdu.

Üstat Sri Akarshana, “Bu biriyle ya da diğeriyle ilgili değil. Zihinsel varlığı ve nefes çalışmasını ve bunun gibi şeyleri ve mutlu olmayı öğrenmemiz gerekiyor. Ama aynı zamanda maddi bir dünyada yaşıyoruz, bu yüzden para önemli. Bunu daha iyi anlatmak için dedim ki, insanların bunu bir an önce anlamasını istiyorum. Bir Lamborghini alacağım ve yoga ve maneviyatla ilgili uygulamalara devam edeceğim. Çünkü maddiyat peşinde koşan insanlar Lamborghini’yi görecek ve ‘Bu bana hitap ediyor. Bir şeyler öğrenmek istiyorum.’ diyecek. Sonra, maneviyatla ilgilenen insanlar da bu kanala gelip ‘Neden Lamborghini kullanıyor ki?’ diye soracak.” ifadelerini kullanıyor.

Farkındalık ve tezahürün toplumdaki boşluğu kapatmaya yardımcı olabileceğine inanan Üstat Sri, Dubai’de 789 metrekarelik bir yoga merkezi açıyor: “Bu yolculuk boyunca çok sayıda insanı bir araya getireceğiz, burada bir topluluk oluşturacağız ve sağlık, esenlik ve ruhsal sağlık konularında da yardımcı olacağız.”

Daha bilinçli bir yaşam arayanlar için de bazı tavsiyeleri olan Üstat Sri, “Anı yaşayın… Şu an için minnettar olmalıyız.” diyor.

[UHA Haber Ajansı, 18 Ekim 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.