enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Koruma altındaki türlerden olan 29 Norveç Kedisi Ankara’da ele geçirildi

Koruma altındaki türlerden olan 29 Norveç Kedisi Ankara’da ele geçirildi
4 Nisan 2021
434
A+
A-

UHA HABER / Koruma altındaki türlerden olan 29 Norveç Orman Kedisi Ankara’da ele geçirildi. 18’i yavru olan özel kediler koruma altına alınırken kedilerin üretim ve satışını yapan kişiye ise idari para cezası kesildi.

Melek N. Ankara’daki evinde izinsiz hayvan üretim ve satışı yaparken yakalandı. Koruma altında olan türlerden Norveç orman kedisinin üretimini yapan kişi, kedileri sosyal medya üzerinden satışa çıkardı.

Yapılan ihbar üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri eve baskın düzenledi.  Evde dünyada az sayıda bulunan 29 Norveç orman kedisi vardı.  Kedilerin 18’i yavruydu.

11 kedi sahiplendirildi

Uzun tüyleri, değişik kulak yapılarıyla bilinen kediler koruma altına alındı.  El konulan 29 kedinin 11’i sahiplendirildi. 18 yavru kedi ise veteriner gözetimine alındı.

Koruma altındaki türlerden olan 29 Norveç Kedisi Ankara'da ele geçirildi

15 bin 203 lira ceza kesildi

Melek N’ye, uygunsuz ortamda kedi bakımından dolayı her kedi için 197 lira olmak üzere 5 bin 713 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, usulsüz hayvan üretiminden 15 bin 203 lira da ceza verildi.

[UHA Haber Ajansı, 04 Nisan 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.