enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:27 Kabine yoğun gündemle toplanacak
09:57 Kıbrıs’ı AB mi Bölecek?
11:17 MİT Başkanı İbrahim Kalın, İstanbul’da başta Kudüs olmak üzere Hamas heyetiyle görüştü
10:55 Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 25 bin megavatı geçti
10:24 Trump yönetimi İran sendromuyla güç kaybetmeye devam ediyor
00:51 İran savaşında hangi ülkeler kazanacak, hangileri en çok zarar görecek?
10:30 Meclis’in bayram sonrası gündemi yoğun
09:14 İran, ABD ve İsrail’in saldırılarına misilleme olarak, İsrail’de Dimona’nun ardından Arad’ı da vurdu
00:57 Bir Krizin Anatomisi: Hürmüz Boğazı’nda Hukuk ve Sigorta
00:28 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | İsmet İnönü
00:20 Gazeteci Kutub Elaraby yazdı: Batı’nın Savaşlarda Dini Söylem Kullanımı
19:35 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:18 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:02 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:55 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:16 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:49 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:08 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:55 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’de gece gündüz yollar açık

Kocaeli’de gece gündüz yollar açık
6 Şubat 2025
30
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde koordineli yürüttüğü karla mücadele çalışmaları sonucu ulaşımda aksamaya izin vermiyor.

UHA / İnternational News Agency  

Büyükşehir, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı 7/24 esasına göre mesaiye devam ediyor. Özellikle yüksek bölgelerdeki mahalle yollarını sürekli takip eden ekipler, yolların kapanmaması için yoğun çaba sarf ediyor.

ULAŞIMDA AKSAMA YOK

Kocaeli genelinde 235 araç ve iş makinesinin yanı sıra 440 personelle kar yağışı öncesinde sahaya inen Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için 24 saat kesintisiz karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı seferber olan ekiplerin gayretli çalışmaları sonucu, Kocaeli genelinde ulaşımda önemli bir sorun yaşanmıyor.

KARLA MÜCADELE ORDUSU

Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri, sadece kent merkezinde değil ilçelerde ve kırsal mahalle yollarında da büyük özveriyle çalışıyor. Kar uyarılarının yapıldığı ilk andan itibaren alarm durumuna geçen ekipler; Kartepe, Başiskele, Gölcük, Körfez İlimtepe ve İzmit Umuttepe gibi yüksek kesimlerde tüm yolları açık tutuyor. Kırsal mahallelerde kapalı mahalle yolu bulunmazken, Büyükşehir 235 araç-iş makinesi ve 440 personel ile kar nöbetini sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.