enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:48 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11:38 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
06:57 Kas Yırtılması Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
00:59 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
00:54 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:53 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:53 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:37 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:34 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:33 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:28 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:21 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:20 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:06 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
14:40 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
11:04 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediyesi’nde 300 personel aşılandı

Kocaeli Kartepe Belediyesi’nde 300 personel aşılandı
19 Haziran 2021
532
A+
A-

Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 salgın sürecinin başlaması sonrasında ilçe genelinde tedbirlerin uygulanmasını titizlikle sağlarken, aşılanma sürecinde öncü oldu.  

Resim önizlemesi Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde bakanlıklardan gelen talimatlar Covid-19 sürecinde titizlikle ilçe genelinde uygulandı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne pandemi sürecinde her türlü desteği veren Başkan Kocaman’ın tüm girişimleriyle belediye personeline Covid-19 aşısı yapıldı.  

AŞILAMAYA BÜYÜK İLGİ  

Kartepe Belediyesi hizmet binası içerisinde Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden gelen görevli personeller daha önce aşı olmayan tüm personele Covid-19 aşısı yaptılar. Hazırlanan forumların doldurulması sonrasında gelen kodlar ile Kartepe Belediyesi personeli Covid-19 aşılama sürecini sorunsuz bir şekilde tamamladı.  

Resim önizlemesiGEREKEN DESTEK VE ÇALIŞMA YAPILDI 

Yapılan aşılamayı yakından takip ederek yetkililerden bilgi alan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 salgını sürecinin başlamasından bu yana bakanlıklardan gelen talimatlar ilçe sınırlarında titizlikle uygulandığını söyledi.

“Bunun yanı sıra İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün çalışmalarına gereken desteği verdik” diyen Başkan Av.M.Mustafa Kocaman, “Aşılama sürecinde örnek teşkil etmesi amacıyla belediye bünyemizde görev yapan personelimizin aşılaması yapıldı. İnşallah bu zor süreci geride bırakacağız” açıklamasında bulundu.    

HABER : Serkan BORLAK & Kocaeli

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 19 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.