enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli (ASKF) Başkanı Murat Aydın’a 35. yıl kutlama ziyaretleri

Kocaeli (ASKF) Başkanı Murat Aydın’a 35. yıl kutlama ziyaretleri
17 Mart 2021
434
A+
A-

UHA HABER / Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) kuruluşunun 35.Yılı dolayısıyla, MHP İl Başkanı Aydın ÜNLÜ,İl Başkan Yardımcıları Ercan BAYRAK, Yaşar ARSLAN, Hamza GÜLOĞLU ve MHP Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi Ertan PEKER federasyona
ziyarette bulundu.
Resim önizlemesi
MHP İl Başkanı Aydın ÜNLÜ, ziyaret sırasında Kocaeli ASKF Başkanı Murat AYDIN’a Federasyonu’nun (ASKF) kuruluşunun 35.Yılı dolayısıyla tebrik etti ve başarılar diledi.
Başkan Aydın ÜNLÜ, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Kocaeli’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu hatırlatarak, çalışmalarını son derece önemsediklerini söyledi.
Aydın ÜNLÜ, Amatör Spor Kulüp Yöneticiliğinin zor bir iş olduğunu, ancak gençlere hizmet noktasında sıkıntılar yaşanmaması için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları’nın, sistemli ve düzenli olarak desteklenmesinin sağlanması gerekliliğini ifade etti.
Resim önizlemesi
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat AYDIN da yaptığı konuşmada, federasyon olarak 35. yılını idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, sporla ilgili Kocaeli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.
Başkanı Murat AYDIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon olarak kuruluş amaçlarıyla ilgili bilgi verdi.
Federasyon olarak kuruluş amaçlarının, spor kulüpleri, yöneticileri ve sporcuları arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Murat AYDIN, “ayrıca spor kulüplerini desteklemek, hangi dalda olursa olsun uğraş veren kulüplerimizin durumlarını düzeltmek, iyileştirmek, yeni haklar elde etmek” olduğunu ifade etti.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat AYDIN, spor yönetiminde ve bağımsız spor  federasyonlarında Avrupa Topluluğu ülkelerindeki demokrasiyi ve yapılanmayı sağlamada öncülük ettiklerini belirterek, Türk sporunun çağdaş seviyeye çıkarılmasında katkı yaparak, başta devlet kuruluşlarıyla olmak üzere tüm gönüllü spor kuruluşları ile aile anlayışı içinde elele çalışmak ve sporda tam demokrasinin kurulması için mücadele ettiklerini kaydetti.
Resim önizlemesi
Ziyarette Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın GÜL, Hüseyin BAT,
Selçuk BAYSAL, Selman AÇIK, Mehmet ÇETİNKAYA, Ümit YALSIZ, Onur AK, Ali AKBAŞ, Sabri YILDIZ ve Mustafa SALMAN yer aldı.

[UHA Haber Ajansı, 17 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.