enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Vidinlioğlu, “Bütün çabamız Kastamonu’nun güzel bir Sanayi Sitesi’ne kavuşması”

Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Vidinlioğlu, “Bütün çabamız Kastamonu’nun güzel bir Sanayi Sitesi’ne kavuşması”
27 Haziran 2023
14
A+
A-

Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,  belediye olarak bütün çabalarının Kastamonu’nun güzel bir sanayi sitesine kavuşması olduğunu söyledi.

UHA / İnternational News Agency

Başkan Vidinlioğlu, “Salgın süresince su kesme olmayacak” | KANAL 101Başkan Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’yle ilgili olarak Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Veysel KAVRAYAN‘a yaptığı açıklamada, herkesin de bu yönde çok büyük katkıları olduğunu ifade etti.

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde yolun sonunun göründüğünü belirten Başkan Opr. Dr. Vidinlioğlu, “Bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde ilerler” dedi.

Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, bugüne kadar kooperatifin akıbetiyle ilgili olarak değişik birçok şeylerin söylendiğine de değinerek, ikinci etap kamulaştırma çalışmalarını da nihayete erdirdiklerini dile getirdi.

“Kooperatifimizin ana yerleşkesi öyle zannediyorum ki bu senenin sonuna kalmadan temeli atılmış olarak başlamış olacak” şeklinde konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,  şunları söyledi:

“Defaten bakanlığımıza gidildi, kamulaştırma çalışmaları için ivedilik istendi. Kamulaştırma çalışmalarında bürokraside ne yazık ki hemen bugün verdiğiniz dilekçenin cevabı yarın gelmiyor. Bu kamulaştırma süreciyle ilgili mahkeme süreci de devam ediyor. Bu sebeple biraz uzadı. Tabi bu sürecin uzamasında farklı etkenler de var”.

Proje Lansmanımız | S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı KooperatifiMaslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin çalışmalarında, yaşanan pandemi süreci ve yaşanan sel felaketinden dolayı bir aksama olduğunu hatırlatan Başkan Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, bu konuda tüm kooperatif üyelerinin bilgilenmesi amacıyla bunu söyleme zaruriyeti hissettiğini ve herkes terinin son damlasına kadar bir an önce bu işin bitmesini istediğini belirtti.

Başkan Opr. Dr. Vidinlioğlu, “Çünkü işin doğrusu biz de Kastamonu belediyesi olarak bu konuda hemen meclis kararı alınıp kamulaştırmayı hızlandırdık” dedi.

Bu şehrin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesinin sanayi olduğunu dile getiren Başkan Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Özellikle sanayinin içi düzenlenmesi gereken bir hal almış durumda. Bunun için bu işin hızlı olmasını belediye olarak biz de istiyoruz. Çünkü bütün çabamız Kastamonu’nun güzel bir sanayi sitesine kavuşması. Herkesin de bu yönde çok büyük katkıları var. Bakanlık nezdinde girişimlerimiz oldu, milletvekillerimiz, il başkanlarımız da gitti. Bir önceki Belediye Başkanımız Tahsin Bey’in de çok emeği var. Bugün emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yolun sonu göründü. Bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde ilerler.”

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.