enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kartepe Kütüphanesi hizmete açılıyor

Kartepe Kütüphanesi hizmete açılıyor
18 Eylül 2024
31
A+
A-

Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Kütüphanesi düzenlenecek törenle açılacak.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Kütüphanesi düzenlenecek törenle açılacak.

Faaliyete geçirdiği projelerle Kartepe’nin çehresini değiştiren Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden biri daha hayata geçiyor. Başkan Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe Kent Meydanı’nda bin metre kare alanda Kartepe Kütüphanesi hizmete açılıyor.

BİN METRE KARE

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kent Meydanı Camii altında Kartepe Belediyesi ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle, 1000 metrekarelik modern bir kütüphane hizmete açılıyor. Yeni nesil bu kütüphane, geleneksel kütüphane anlayışının ötesine geçerek hem öğrenme hem de eğlenceyi bir araya getiriyor.

Resim önizlemesi

17 BİN KİTAP

Playstation oyun alanı, çocuk kitapları bölümü, rahatça vakit geçirebileceğiniz kafeterya, Z kütüphane, bilgisayar kullanım alanları ve ekip çalışmaları için özel alanlarıyla herkesin kendine uygun bir yer bulabileceği bir mekan sunuyor. Kütüphanemiz, her yaştan ziyaretçiyi ağırlamaya hazır. Kartepe Kütüphanesi’nde 17 bin kitap 30 çeşit sürekli yayın yer alıyor. Kütüphane 7/24 hizmet verecek.

Kartepe Kütüphanesi 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 14.30’da açılacak.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.