enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:22 Site yönetimlerinde ‘keyfi aidat’ dönemi sona eriyor
10:21 Enflasyon verileri bugün açıklanacak
10:03 Ülkemizde Şiddet ve Kaba Kuvvet
18:30 Bakan Ersoy: Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması turizm açısından olumlu olur
17:05 TUDPAM Başkanı Hüseyin YELTİN’in yazısı: Antalya Diplomasi Forumu ve Türk Dış Politikasındaki Dönüşüm
16:32 Kızıldeniz Denklemi: ABD-İsrail-İran Hattında Türkiye’nin Stratejik Tahkimi
15:57 KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu: 3 Mayıs Türkçülük Günü’müz kutlu olsun! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!
15:39 Veyis GÜNGÖR’den Muhteşem Bir Kitap: Mavi Minibüs (1976–1986) Amsterdam’da Bir Dönemin Hikayesi
15:16 Ege’de bulutların arasından parlayan isim Kerem Kazaz oldu
14:59 FUEN TAG öncülüğünde Kosova ve Kuzey Makedonya Türkleri AP Azınlıklar İntergrubu’nda tanıtıldı
23:22 Derince’nin Göbeğinde Sahipsizlik! Cami ve Okul Duvarı Alkol ve Çöp Yuvası Oldu…
22:41 Samimiyet ve Hizmet Dolu Sunum
21:50 Kafkasspor’da Mustafa Sevim Başkanlığa Aday Oldu
21:29 TURYİD Gazze için dayanışma kampanyası başlattı 
19:45 Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, “Teknolojiyi Ekonomik Değere Dönüştürüyoruz”
18:46 Batı Karadeniz’de Stratejik Dönüşüm: Su Kalkınma ve Turizm Zirvesi Akçakoca’da Yapılacak
18:45 Afrika Gana’da Bir Devrin Sonu: Kobama Köyü İslamı Seçti!
10:09 Washington-Berlin hattında tansiyon yükseliyor: Trump’tan Almanya’ya ABD askerlerini geri çekme tehdidi
09:57 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Viyana’da “Küresel Belirsizlikler Çağında Türkiye’nin Dış Politikası” başlıklı etkinlikte konuştu.
09:04 “Ekonomik Öfke Operasyonu” Tahran hükümetini krize soktu: ABD, İran’a ait kripto varlığa el koydu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.

Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
3 Şubat 2026
14
A+
A-

* Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında anma programı ve mezarlık ziyaretleri dolayısıyla il genelindeki resmi ve özel her kademedeki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verilecek.

UHA / İnternational News Agency

KAHRAMANMARAŞ, 03 ŞUBAT 2026 – Valilikten yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerin yıl dönümünde, ilde düzenlenecek anma programları, vatandaşlar tarafından gerçekleştirilecek mezarlık ve taziye ziyaretleri dolayısıyla trafik yoğunluğunun oluşabileceği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İlimiz genelindeki resmi ve özel her kademedeki okullarda eğitim öğretime 6 Şubat 2026 Cuma tarihinde 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması ve zorunlu hizmetlerin yürütülmesi (sağlık, ulaşım, asayiş/güvenlik vs) için asgari düzeyde personel bulundurulması kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanlar 6 Şubat 2026 tarihinde idari izinli sayılacaktır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.