enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kaftancıoğlu’nun iki yüzlülüğü… ‘Diren Koyun’dan kurban bağışına destek çağrısı

Kaftancıoğlu’nun iki yüzlülüğü… ‘Diren Koyun’dan kurban bağışına destek çağrısı
18 Temmuz 2021
348
A+
A-

UHA HABER / Her yıl Kurban Bayramı karşıtı paylaşımlarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu yıl herkesi şaşırttı. ‘Diren Koyun’ paylaşımları ile bilinen Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Kurban Bayramı bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘STAR Gazetesi‘nden aktardığı haberine göre, Kurban Bayramı karşıtı paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bu yıl beklenmedik bir açıklamada bulundu.

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Kurban Bayramı bağış kampanyası için çağrı yaptı.

Kaftancıoğlu’nun aynı duyarlılığı İBB haricindeki Kurban Bayramı kampanyalarında gösterip göstermeyeceği ise merak konusu oldu.

Müzisyen Umut Mürare “Direniş buraya kadarmış koyun kardeş!” sözleriyle tepkisini ortaya koyarken, İsmail Yılmaz, “Riya, yalan, kibir be ararsan burada gel vatandaş” yorumunu yaptı. Sosyal medyadan tepki yağmaya devam ediyor.

[UHA Haber Ajansı, 18 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.