enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza
11 Eylül 2021
546
A+
A-

UHA HABER / Ünlü futbolcu Jerome Boateng, eski partnerine 2018 yılında saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada 1,8 milyon euro para cezasına çarptırıldı.

Alman Bayern Münih kulübünün eski yıldızı Jerome Boateng, ikiz çocuklarının annesi olan eski partnerine saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu.

Almanya’nın Münih kentinde görülen davada, mahkeme 33 yaşındaki futbolcuyu “yaralama” ve “hakaret” suçlarından 1,8 milyon euro para cezasına çarptırdı. Mahkeme, para cezasını en üst limitten verdi.

Boateng’in ceza almasına neden olan olay, çiftin 2018 yılında Karayipler’deki Turks ve Caicos Adaları’nda tatil yaptığı sırada yaşandı.

Savcılık, eski partnerini döverek yaralamakla suçladığı Boateng için tecilli 1,5 yıl hapis ve 1,5 milyon euro para cezası talep etmişti.

Boateng ise eski partnerini yaraladığı yönündeki suçlamayı reddetmişti.

Boateng ve eski partneri, şu an ünlü futbolcuyla yaşayan çocuklarının velayeti konusundaki davada da karşı karşıya.

Bir dönem Alman milli takımında da oynayan Boateng, 10 yıl formasını giydiği Bayern Münih’ten ayrılarak geçen hafta Fransız kulübü Lyon ile sözleşme imzalamıştı. Bayern Münih formasıyla dokuz Bundesliga, iki de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Boateng, Almanya’nın 2014 Dünya Kupası’nı kazanan kadrosunda da yer almıştı.

EK Kaynaklar *DW,AP,rtr,AFP,dpa

[UHA Haber Ajansı, 11 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.