enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:09 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:08 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:08 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:07 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
00:02 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:01 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
09:52 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:27 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
06:51 İran’daki Türk vatandaşlarına güvenlik uyarısı
00:52 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza
11 Eylül 2021
545
A+
A-

UHA HABER / Ünlü futbolcu Jerome Boateng, eski partnerine 2018 yılında saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada 1,8 milyon euro para cezasına çarptırıldı.

Alman Bayern Münih kulübünün eski yıldızı Jerome Boateng, ikiz çocuklarının annesi olan eski partnerine saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu.

Almanya’nın Münih kentinde görülen davada, mahkeme 33 yaşındaki futbolcuyu “yaralama” ve “hakaret” suçlarından 1,8 milyon euro para cezasına çarptırdı. Mahkeme, para cezasını en üst limitten verdi.

Boateng’in ceza almasına neden olan olay, çiftin 2018 yılında Karayipler’deki Turks ve Caicos Adaları’nda tatil yaptığı sırada yaşandı.

Savcılık, eski partnerini döverek yaralamakla suçladığı Boateng için tecilli 1,5 yıl hapis ve 1,5 milyon euro para cezası talep etmişti.

Boateng ise eski partnerini yaraladığı yönündeki suçlamayı reddetmişti.

Boateng ve eski partneri, şu an ünlü futbolcuyla yaşayan çocuklarının velayeti konusundaki davada da karşı karşıya.

Bir dönem Alman milli takımında da oynayan Boateng, 10 yıl formasını giydiği Bayern Münih’ten ayrılarak geçen hafta Fransız kulübü Lyon ile sözleşme imzalamıştı. Bayern Münih formasıyla dokuz Bundesliga, iki de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Boateng, Almanya’nın 2014 Dünya Kupası’nı kazanan kadrosunda da yer almıştı.

EK Kaynaklar *DW,AP,rtr,AFP,dpa

[UHA Haber Ajansı, 11 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.