enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Bizlerin amacı koltuk değil, Türkiye sevdası”

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Bizlerin amacı koltuk değil, Türkiye sevdası”
12 Kasım 2022
2.146
A+
A-

İYİ Parti Malatya İlçe Teşkilatları kongre çalışmalarına ve kongrelerine hız kesmeden devam ediyor.Resim önizlemesiTÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA) haberine göre, seçime aylar kala İYİ Parti 81 ilde koordineli olarak seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı da kongrelerini tamamlamak üzere.

Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz da kongrelerin gidişatı hakkında bilgiler vererek kongrelerin gayet güzel bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı; Malumunuz olduğu üzere, ilçe kongrelerimizi ve delege seçimlerimizi büyük oranda tamamladık. Şenlik havasında İYİ PARTİ’ye yakışacak, gayet demokratik bir olgunlukta kongre süreçlerimiz devam etmektedir. Bu kongre süreçlerinden Malatya da ve tüm TÜRKİYE de İYİ PARTİ güçlenerek çıkacaktır. Şöyle ki; teşkilatlar daha zinde, yeni yüzler, yeni katılımlar ve daha organize bir şekilde heyecanla, partimizi iktidara taşıyacak kadrolarla sahada olacağız.“BİZLER KURTULUŞUZ”Sevgili kardeşlerim İYİ’ ler hareketi ne bir etnik grubun, ne bir siyasi grubun, ne bir mezhebin, ne de kişilerin partisi değil; vatanını, milletini seven, ay yıldızlı bayrağını kanıksamış, misaki milliye inanan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ve ilkelerini, inkılaplarını içine sindirenlerin partisidir. İYİ’ ler hareketi TÜRKİYE’ nin kurtuluş, düze çıkma reçetesinin LİDER Meral AKŞENER ve yönetici kadroların hazırlamış olduğu reçeteye, yol haritasına inananların partisidir. Bizler ideallerimiz için yaşadık ve bu yolda inandığımız için yürüyoruz. Can dostlarım bu hassas kongre süreçlerinde İYİ’ lerin yükselişini hazmedemeyen bir kısım siyasi rakiplerimiz ve bizden olmayıp da bir yerlerden nemalanıp, bizden görünen insanlar tarafından provokasyon amaçlı partimizi yıpratmaya yönelik eylemler ve dedikodular üretilmeye çalışılıyor.“KOLTUK DEĞİL MEMLEKET SEVDASI”Tüm bunlar Genel Merkezimizin de malumudur. İYİ’ ler hareketi kıymetli Genel Başkanımız Meral AKŞENER’ in söylediği gibi “Mevki değil, millet sevdasına gönül verenlere selam olsun…Koltuk değil, memleket davasına baş koyanlara selam olsun… Sırt sirta, omuz omuza, Türkiye’nin dört bir yanında zulme kafa tutan İYİ’lere selam olsun”dedi.

[UHA Haber Ajansı, 13 Kasım 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.