enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
00:35 Tunç Soyer’in gözaltına alındığı İzmir’deki yolsuzluk operasyonunda şaşırtan detay! Şikayet eden Cemil Tugay çıktı.
00:27 İtalya’da kavurucu sıcaklar: İki ölü, 17 şehir için kırmızı alarm
00:22 MİT Başkanı Kalın, Irak’ın kuzeyinde temaslarda bulundu
00:22 ‘Cam tavanı’ aşmak: Bilimde kadınların dönüştürücü gücü
00:11 Hangi AB ülkesi en çok düzensiz göçmeni geri gönderiyor?
00:10 Azerbaycan ve Küresel Süreçler
00:08 Sessiz kahramanlara bir saygı duruşu: “Babam Misafir İşçiydi” kitabı
23:09 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınlar kısmen kontrol altına alındı.
08:59 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:34 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:13 CHP kurultayı davası ertelendi
00:50 Kartepe’de Açık Hava Sinema Keyfi Başladı
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
00:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
00:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor

BTP İstanbul il kongresine hazırlanıyor
26 Kasım 2021
2.586
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / BTP İl Başkanı Fuat Şengül: Kur – faiz problemlerinin, işsizliğin, aşsızlığın, yoksulluğun çaresini Genel Başkanı Hüseyin Baş Milli Ekonomi Modeli  çerçevesinde ortaya koyacak.(UHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Bağımsız Türkiye Partisi’nde (BTP)  kongre süreci devam ediyor.  Kongre, 28 Kasım Pazar günü İstanbul il kongresi gerçekleştirilecek.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın onur konuğu olarak katılacağı kongre öncesi İl Başkanı Fuat Şengül’den açıklama geldi.

Yaptığı basın açıklamasında tüm İstanbulluları kongreye davet eden Şengül, “Kıymetli İstanbullular, BTP İstanbul İl Başkanlığı 8. olağan il kongresi bu hafta sonu 28 Kasım Pazar günü saat 14’te Pullman Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Genel Başkan Hüseyin Baş beyin katılımıyla gerçekleşecek olan kongremizde yaşadığımız ekonomik sıkıntıların, kur – faiz problemlerinin, işsizliğin, aşsızlığın, yoksulluğun çaresini genel başkanımız Hüseyin Baş bey, Prof. Dr. Haydar Baş beyin yazmış olduğu Milli Ekonomi Modeli  çerçevesinde çözümleyecek ve çıkış yolunu çok önemli açıklamalarla ortaya koyacak.” dedi.“Çözümün adresinde birliğimizi ortaya koyalım”“Gelin tüm İstanbullular 28 Kasım Pazar günü saat 14’t Pullman Kongre Merkezi’nde beraber olalım, çözümün adresinde birliğimizi ortaya koyalım.” diyen BTP İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül, “Hepinizi BTP İstanbul İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi için 28 Kasım Pazar saat 14’te Pullman Kongre Merkezi’nde genel başkanımız Hüseyin Baş beyle buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

BTP’den yapılan açıklamada da kongrede özel bir sinevizyon gösterimi yapılacağı, genel başkan Hüseyin Baş’ın da ekonomi ve güncel konularla ilgili olarak manifesto şeklinde bir konuşma yapacağı bildirildi.

[UHA Haber Ajansı, 26 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.