enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Şile Belediyesi’nin Spor Akademisi Hatay’da depremzede çocukların yanında

İstanbul Şile Belediyesi’nin Spor Akademisi Hatay’da depremzede çocukların yanında
4 Nisan 2023
34
A+
A-

Şile Belediyesi tarafından çocukların sportif gelişimlerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Şile Spor Akademisi’ne bağlı eğitmenler Hatay, Antakya’da çocuklarla bir aradalar.  

Resim önizlemesi

ANTAKYA’DA MAHALLE MAHALLE SPOR ETKİNLİĞİ 

Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Nurcan KIRCALI’ın haberine göre, İstanbul Şile Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projelerinden bir olan Spor Akademisi’nin “Mobil Spor” etkinlikleri Antakya’da depremden etkilenen çocuklarla buluşturuldu.

Akademi çatısı altındaki profesyonel spor eğitmenleri veren “Mobil Spor” Akademisi, Ramazan ayı boyunca bölgede mahalle mahalle dolaşarak uygun alanlarda çocuklarla bir araya geliyor ve onlarla çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştiriyor. 

Mobil Spor” Akademisi eğitmenleri tarafından, sokak basketbolu, mini kale, badminton, masa tenisi, voleybol gibi etkinliklerle depremden etkilenen çocukların rehabilitasyonu sağlanıyor. 

ETKİNLİK ÇADIRINDA ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLÜYOR 

Şile Belediyesi tarafından Hatay ve Antakya’da kurulan hizmet noktasındaki etkinlik çadırında çocuklar için ayrılan alan iç ısıtan görüntülere sahne oluyor. 

Yüz boyama, tiyatro, gölge oyunu, çizgi film seansları gibi etkinliklerin düzenlendiği alanda Şile Spor Akademisi eğitmenleri temel spor eğitimleri de veriyor.  

Resim önizlemesi

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN OCAKLI “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN” 

Çeşitli zamanlarda bölgeye giden ve çocukların sevgisini kazanan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ramazan Ayı boyunca Hatay ve Antakya’da görev yapan Şile Spor Akademisi’nin çalışmalarını da yakından izliyor.

 Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yaptığı açıklamada, “Depremin ilk gününden beri çocuklarımız en büyük önceliğimiz oldu. Bölgedeki şartların aşama aşama iyileşmesi yönündeki gelişmeler bir nebze olsun içimiz ısıtırken, Şile Belediyesi olarak ikinci günden beri hizmet verdiğimiz alanımızın daha kapsamlı hale getirilmesi ile çocuklarımız içinde daha nezih bir ortam oluşturduk. , 

Şile’de güzel işlere imza atan Şile Spor Akademimiz çalışmalarına Antakya’da devam ediyor ve çocuklarımızla birbirinden güzel sportif aktiviteler gerçekleştiriyor. Tüm eğitmenlerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımızın mutluluğu için çalışmalarımızı çeşitlendirmeye ve sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

KIRCALI NURCAN (@KIRCALINURCAN) / Twitter

Gazeteci* Nurcan KIRCALI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.