enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hindistan’da pandemi istifası

Hindistan’da pandemi istifası
8 Temmuz 2021
412
A+
A-

UHA HABER / Hindistan’da COVID-19 vakalarındaki olağanüstü artışın önüne geçemeyen 12 bakan istifa etti.

(UHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘AFP’den aktardığı haberine göre, Hindistan’da COVID-19 nedeniyle 400 bini geçen ölü sayısı, tıbbi yetersizlikler, pandeminin kötü yönetilmesi, Sağlık Bakanı Harsh Vardhan’ın aralarında bulunduğu 12 bakanın istifasını getirdi.

Hindistan’da Covid-19 kaynaklı ölümlerin resmi sayıların çok daha üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

İstifalar, 2022’deki yedi eyalet seçimi öncesinde Başbakan Narendra Modi’nin yapmak istediği büyük bir değişimin göstergesi olarak kabul ediliyor.

Pandemide yaşanan eksiklikler

Hindistan hükümeti salgın süresince sağlık hizmetlerindeki yetersizlik ve hastanelerdeki oksijen kesintileri ile de tepki toplamıştı.

Covid-19 patlamasına gerekçe olarak yeni varyantlar ve hükümetin Ocak, Şubat ve Mart aylarında toplu dini ve siyasi toplantıların yapılmasına izin vermesi gösteriliyor.

Cumhurbaşkanlığı ofisinden yapılan açıklamaya göre, Hukuk ve Adalet ve Bilgi Teknolojisi Bakanı Ravi Shankar Prasad da istifa etti.

Basında çıkan haberlere göre, Modi’nin, yakın bir müttefiki olan 66 yaşındaki Prasad’a eyalet seçimleri öncesinde Bharatiya Janata Partisi’nde önemli bir rol vermesi bekleniyordu.

[UHA Haber Ajansı, 08 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.