enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

HDP’li vekilden polislere küstah tehdit: Bu kenti birbirine katarız

HDP’li vekilden polislere küstah tehdit: Bu kenti birbirine katarız
12 Aralık 2022
165
A+
A-

Diyarbakır’da aralarında HDP’li vekillerin de bulunduğu grubun basın açıklamasına valiliğin yasağı nedeniyle izin verilmedi. Uyarılara rağmen dağılmayan gruptan 2 kişi gözaltına alınırken yaşanan arbedede HDP vekil Hişyar Özsoy polise “Bu kenti birbirine katarız” diyerek tehditler savurdu.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘STAR Haber’den aktardığı DHA kaynaklı haberine göre, Diyarbakır’da tutuklu yakınları Koşuyolu Parkı’nda basın açıklaması yapmak istedi. Aralarında HDP vekilleri Garo Paylan, Remziye Tosun, Hişyar Özsoy, Dirayet Dilan Taşdemir ve DBP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır vekili Saliha Aydeniz’in de olduğu gruba polis, valiliğin yasak kararı nedeniyle izin vermedi. Toplanmaya devam eden grubun etrafını çeviren polis, 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Gözaltı sırasında polise engel olmak isteyen HDP’li vekil Hişyar Özsoy, “Bu kenti katarız birbirine” diyerek tehditler savururken, tartıştığı bir polisin de kolunu çekerek, “Bana bakın. Seninle konuşuyorum. Terbiyesiz adam. Kimsin sen. Yürümek için senden izin mi alacağım? Bak yemin ediyorum bizim gözümüzün önünde biri tartaklansın yumruk atacağım. Benim gözümün önünde kimse bu halkı tartaklayamaz. T.C. polis devletidir.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 12 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.