enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
00:49 İsrail ve Yunanistan bu gelişmeyi, sadece güvenlik değil, nüfuz mücadelesi açısından da kritik bir eşik olarak okuyor…
00:41 Rusya-Ukrayna Arasında Barış Neden Sağlanamıyor?
00:41 İslamofobi mi Yoksa İslam Düşmanlığı mı?
00:41 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
00:33 Rusya’da bilime ve akla yatırım
00:28 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
00:20 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
00:17 WWF’ten plastik kirliliğine karşı güçlü ve hukuken bağlayıcı bir küresel anlaşma çağrısı
00:15 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan SAİK’e: Acentelerin yanındayız

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan SAİK’e: Acentelerin yanındayız
4 Haziran 2021
487
A+
A-

UHA HABER / Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK), Mesafeli Satış Sözleşmesi Yönetmeliği’nde gelinen durumu görüşmek amacıyla ziyaret ettiği Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül’den tam destek aldı: Acentelerin hakları dikkate alınacak. Acentelerimizin yanındayız.

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, SAİK Üyesi aynı zamanda Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki icra komitesi üyeleri, Ankara’da Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ile bir araya geldi.

9 Mayıs 2020 tarihinde çıkan ve acenteler dışında başkaca kurumların da poliçe satmasına imkan tanıyan Mesafeli Satış Sözleşmesi Yönetmeliği’nin, sigorta sektörüne ve özellikle acentelere darbe vuracağının altını çizen SAİK heyeti, sahanın sesini bakanlık nezdinde gündeme getirdi.

‘ZARAR DAHA BÜYÜK BOYUTLARA TAŞINABİLİR’

Sigorta sektörünün ‘dijitalleştirilmesi’ adı altında, başkaca mesleklerin sigortacılık sektörüne girdiğini ifade eden SAİK heyeti, bunun kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Hazırlıkları süren yeni mesafeli satış yönetmeliğinin, bu duruma imkan tanınmasını kabul etmeyeceklerini ifade eden SAİK heyeti, ağır sonuçlara yol açabileceğini vurguladı.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül, acentelerin haklarının dikkate alınacağını ifade ederek, “Sigorta bilincinin ve sigortalılık oranının artmasında, tüketicinin doğru ve uygun poliçeye ulaşmasında acentelerimizin payı büyük. Acentelerimiz sektörün yapıtaşı. Bu sebeple acentelerimizin her zaman yanındayız. Haklarını korumaya, gözetmeye ve dikkate almaya devam edeceğiz” dedi.

HABER : Süleyman DURAK & Kocaeli

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 04 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.