enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Eyüpspor’u 2-0 mağlup eden karşılaşmayı spor yazarları kaleme aldı…
00:45 Türk Devletleri Teşkilatı yeni üye devletleri kabul edecek mi?
00:44 BakanTunç, “Çocukların korunması, çocuk istismarının önlenmesi, insan ve uyuşturucu ticareti gibi suçlarda iki ülke arasında işbirliği yapılmalı”
00:09 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Dijital bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturuyoruz”
00:04 Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor, Teknik Direktörü Fatih Tekke 90 dakikayı değerlendirdi…
00:04 Türkiye ve Orta Doğu’da Su Güvenliği: Fırat-Dicle’den Nil Havzası’na Uzanan Rekabetin Akdeniz Politikalarına Etkisi
10:53 Spor basınının tanınmış isimlerinden gazeteci yazar Faik Çetiner, yaşamını yitirdi.
00:26 Macaristan Başbakanı Viktor Orban, “Avrupa Birliği bugün en stratejik ortak olarak TDT ve Orta Asya’yı almalı”.
22:26 Başkan Büyükakın, Kocaelispor’u tebrik etti; “Muhteşem bir oyun, harika bir galibiyet!”
00:57 Uygun koşullarda yapılması önemli
00:48 Türkiye’de her 100 bin kadından 43’ü meme kanseri tanısı alıyor…
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Konuşması: Bir Küresel Adalet Manifestosu
00:39 Kazakistan’da Türk Yönetmen Cenk İZGÖREN’in, Uzun Metrajlı filmi “Rayların Ötesinde” dereceye girdi…
00:33 Yorum: Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci ve İstanbul Ermeni Patrikhanesi
00:32 Erdoğan, özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’nin yeniden inşa sürecinde “laf değil icraat zamanı” vurgusuyla İslam dünyasına çağrıda bulundu…
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u BM Merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz
00:25 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den “YILDIRIM-2025 Seferberlik Tatbikatına” büyük bir destek…
00:22 Televizyon kanalı TELE1’in sahibi olan ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık AŞ TMSF’ye devredildi…
00:21 (UİB) Koordinatör Başkanı Çelik, “Otomotiv endüstrisinde tarihinde en yüksek ihracat rakamına ulaşıldı”
00:21 CHP’nin kurultay davasında ret kararı çıktı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Giresunspor sahasında ilk kez kazandı

Giresunspor sahasında ilk kez kazandı
17 Ekim 2021
1.116
A+
A-

UHA HABER / Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Giresunspor bu sezonki ikinci galibiyetini alırken evinde de ilk kez kazandı.

Çotanak Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 62. dakikada kendi kalesine Selim Ay ve 90’da Champness kaydetti.

Mücadelenin 12. dakikasında konuk ekipten Tyler Boyd kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Giresunspor üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 8’e yükseltti. Bu sezonun beklentilerin altında kalan bir diğer takım son sıradaki Çaykur Rizespor’un ise 1 puanı bulunuyor.

Giresunspor sahasında ilk kez kazandı

İlk yarının önemli anları

2. dakikada Çaykur Rizespor atağında Cemali Serter, defans oyuncularını çalımlayarak ceza sahasına girdi. Yerden Bolesei’ye topu aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleye yönlenen topa Perez son anda ayak koydu ve meşin yuvarlağı GZT Giresunsporlu oyuncular uzaklaştırdı.

21. dakikada Emre Taşdemir’in GZT Giresunspor yarı sahasından uzun pasına Umut Nayır hareketlendi. Ceza sahası içerisinde Holmen ile mücadele eden Umut Nayır’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti. Ancak gol, Umut Nayır’ın, Holmen’e faul yaptığı gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

33. dakikada Süleymanov ceza sahasına yaptığı ortada Emre Taşdemir boş pozisyonda arka direkte topla buluştu. Bu oyuncunun gelişine vurduğu top direğin üstünden az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Giresunspor sahasında ilk kez kazandı

İkinci yarının önemli anları

62. dakikada GZT Giresunspor öne geçti. Ceza sahasına giren Diabate’nin yerden çıkardığı top, Selim Ay’ın ters vuruşuyla ağlarla buluştu.1-0

75. dakikada Pelupessy’nin ara pasında Diabate ceza sahası içerisinde topla buluştu. Bu oyuncunun yerden verdiği pasta Sankhare’nin gelişine vurduğu top yandan auta gitti.

79. dakikada GZT Giresunspor kontra atağında Sergio, rakip orta sahadan aldığı topla ceza sahasına girdi. Kaleci Gökhan Akkan ile karşı karşıya kalan bu oyuncunun vuruşunda top üstten auta gitti.

Giresunspor sahasında ilk kez kazandı

87. dakikada Zeki Yavru’nun Çaykur Rizespor defansının arkasına attığı uzun topta Balde, kaleci Gökhan Akkan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunu Gökhan Akkan iki hamlede kontrol etti.

90. dakikada Diabate’nin ceza sahasının çaprazından sert şutunda top yan direkten döndü.

90+4. dakikada Champness, Çaykur Rizespor defanstan çıkarken kaptığı topla ceza sahasına girdi. Kaleci Gökhan Akkan’ı geçen Champness, topu boş kaleye gönderdi. 2-0

Karşılaşma 2-0 GZT Giresunspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

[UHA Haber Ajansı, 17 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.