ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:00 Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
14:35 HEREKE-TAPIJT OPNIEUW IN DEN HAAG: EEN TURKSE HANDTEKENING IN DE HISTORISCHE WEAVE VAN HET VREDESPALEIS
14:19 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, PİKTES Öğretmenlerinin Hakkını Verin! 
13:31 Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB), 71 eğitim programı 10 bin kişiye ulaştı 
12:25 Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurul üyesi Karaosmanoğlu, ilçe teşkilat ziyaretlerini tamamladı
11:48 Kartepe’nin starının oyunu büyük ilgi gördü
11:03 Perspektif: Haşdi Şabi’nin Tutumu ve Potansiyel Geleceği
09:13 Türkiye son 10 yıldır dünyanın un ihracat şampiyonu
22:51 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Soruşturma aşamasında cezalandırma yöntemiyle karşı karşıyayız”
22:38 Kocaeli Kartepe Belediyesi kar nöbetine hazır
22:28 “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi ile mikroorganizmaların gizemli dünyasına yolculuk
22:13 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Adada son 50 yıldaki gerçeklik, “iki ayrı toplumun, iki ayrı kesimde kendini yönetmesi”
21:27 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Özgürlük ve Bağımsızlık Liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ün ebediyete intikalinin 41’inci yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı
21:12 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu heyetini kabul etti
20:58 İran’ın Suriye’de Kaybettikleri ve Olasılıklar
20:26 Kitap: “Kuzey Kıbrıs’ın İstirdadının 50. yılı Anısına Kıbrıs Çalışmaları”
15:19 Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği (MEŞYAD) kuruluşunun 30. yılını kutladı
14:23 ABD’deki yangın ve Gazze’deki İsrail zulmü
13:48 İsrail’in BM’ye Karşı Tutumu ve Yeni Bir Hukuki Süreç -I-
13:17 Suriye’de Değişen Dengeler ve Yeni Bölge
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gazeteci Mehmet Barlas: Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok açık bir ifadeyle Biden’a karşı Putin’i tuttu…

Gazeteci Mehmet Barlas: Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok açık bir ifadeyle Biden’a karşı Putin’i tuttu…
20 Mart 2021
483
A+
A-

UHA HABER / SABAH Gazetesi Yazarı Mehmet BARLAS, “İç politikaya girip HDP’nin kapatılmasına ilişkin davaya mı, HDP ile CHP’nin kankalığına mı, yoksa çarşamba günü yapılacak olan AK Parti’nin Büyük Kongre’sine mi takılalım? Ya da Amerika’nın yeni Başkanı Biden’ın davranışları yüzünden Rusya ile ilişkilerin yeni bir Soğuk Savaş’a benzer şekilde gerginleşmesine mi eğilelim?” diyor.

Mehmet Barlas kimdir nereli kaç yaşında?Putin’in cevabı
Yazarı Mehmet BARLAS, kaleme aldığı “Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok açık bir ifadeyle Biden’a karşı Putin’i tuttu…” başlıklı yazısında, ABD Başkanı Joe Biden’ın, Rusya’nın ABD seçimlerine karıştığına dair iddialar üzerine, “Putin katil, bedelini ödeyecek, yakında göreceksiniz” dediğini hatırlatarak, bu sözlere Putin’in önce, “Biden aynaya baksın, daha doğru olur” diye cevap verdiğini ve Arkasından da Biden’a canlı yayında tartışma teklifinde bulunduğunu ifade etti.

Erdoğan, Putin’i tuttu
Amerika ile Rusya arasındaki bu gergin ilişkilerin bizi de rahatsız ettiğini söyleyen Mehmet BARLAS, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cuma namazı ertesinde verdiği demeçte, “Doğrusu Sayın Biden’ın Putin ile ilgili bu ifadeleri, bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir. Bir devlet başkanının, kalkıp Rusya gibi bir devlet başkanına böyle bir ifadeyi kullanması gerçekten kabul edilebilir, yenilir yutulur bir ifade değildir. Bana göre de Sayın Putin gerçekten çok çok akıllıca, çok şık bir cevap vermek suretiyle gereğini yapmıştır.” diye konuştuğunu aktardı.

AK Parti kongresi
“Türkiye’nin çok açık biçimde Putin’i desteklemesi karşısında bakalım Biden ve Amerika ne tepki verecek?” diyen Mehmet BARLAS,  Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti’nin çarşamba günkü kongresine ilişkin soru üzerine, kongre için ön hazırlıkları kararlı bir şekilde yaptıklarını, sloganlardan çarşamba günü yapacağı konuşmaya kadar her şeyin en ideal şekliyle hazırlandığını söylediği açıkladı.

Mehmet Barlas Haberleri | Son Dakika Mehmet Barlas Gelişmeleri - MynetMehmet BARLAS, Çarşamba günü yapacağı konuşmanın adeta 2023’ün bir manifestosu olacağını vurgulayan Erdoğan’ın, şöyle devam ettiğini kaydetti:

Önemli bir konuşma
“Gerek insan haklarıyla ilgili reform paketi, gerekse ekonomi paketiyle ilgili bütün bunları kapsayan çok daha geniş anlamda bir konuşmayı şu anda planlamış durumdayım. İnşallah çarşamba günü bu konuşmamızı ifade ederek aynı zamanda da AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi’yle bir Cumhur İttifakı olarak 2023’e doğru çıktığımız bu yolda, bu dayanışmamızın gereği nelerdir, neler olacaktır, bunları da en güzel şekilde ifade edeceğiz.”

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri

[UHA Haber Ajansı, 20 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.