enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:45 Türk dizileri Rusya’da rekor kırıyor
09:34 Barajlar boşaldı, su kesintileri başladı. Türkiye’nin su yönetimi sorunları ve çözüm önerileri
00:59 Su çürümeden…
00:53 Terörsüz Türkiye’nin Başlangıç Noktası Unutulmamalı
00:53 Çatalca’daki kum ocağını genişletme projesi İstanbul’un su kaynaklarını ve Kuzey Ormanları’nı tehdit ediyor…
00:52 Gebze’nin ilk Şehidi Numan Dede’nin abisi; “Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın!’
00:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti Hükümeti Vatandaşı Kara Listeye Aldı!”
00:43 Erdoğan, “Muhalefetin ekonomimizi hedef alan sabotaj girişimleri hamdolsun tutmadı”
00:36 FUEN TAG Sözcüsü Kosova’ya çalışma ziyaretinde bulundu
00:29 Aslı Dülgeroğlu, Pfizer Ar-Ge Birimi bünyesinde Çalışma Kalitesi Gözetim Direktörü olarak atandı
00:19 “Cennetin Çocukları” dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı
00:16 Dünyanın Lanetlileri!
00:14 Bir Karış Toprak, Bir Damla Su, Bir Nefes: “Mavi Vatan”
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yangınlarla mücadelede dünyada parmakla gösterilen bir ülke konumunda
00:04 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu WWF-Türkiye İletişim Grup Müdürü Dr. Neyran S. Akyıldız oldu
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 954 seneyi devriyesi dolayısıyla kabineyi Ahlat’ta topladı…
00:02 Göle Belediye Başkanı Budak CHP’den istifa etti
00:02 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçitlerini yeniliyor…
20:20 İlhan KARAÇAY Yazdı: Aydın, Demokrat, İlerici ve Milliyetçi, Dindar, Tutucu Arasındaki ‘Tu-Kaka’ Ayıbı
13:23 Kayseri Maçı Başlangıç Olmalı!…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Fatih Altaylı’dan AKP’li Şebnem Bursalı’ya: Istakoz kuru kuru yenmez; benim hâlâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleri

Fatih Altaylı’dan AKP’li Şebnem Bursalı’ya: Istakoz kuru kuru yenmez; benim hâlâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleri
16 Nisan 2024
132
A+
A-

Gazeteci Fatih Altaylı, gündem olan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı‘nın, Instagram hesabından paylaştığı ‘Monaco Yat Kulübü’nde ıstakoz’ görseline ilişkin olarak, “Benim hâlâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleridir. Öyle ya, bu ıstakoz öyle kuru kuru yenmez.” ifadelerini kullandı. 

UHA / İnternational News Agency

AKP İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, Instagram hesabından, Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaştı. Bursalı’nın paylaşımıyla ilgili başta muhalefet olmak üzere çok sayıda tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, “Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir.” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı da köşesinden Bursalı’nın paylaşımına ilişkin görüşlerini şöyle aktardı:

“Şimdi diyebilirsiniz ki, “Istakoz yemek ayıp mı?” Tabii ki değil. Siz, ben, hepimiz yiyebiliriz.

Hatta Şebnem Bursalı da. Ama bir milletvekilinin, hem de bir iktidar milletvekilinin, millet ekonomik krizle boğuşur, milyonlar açlık sınırında yaşarken bunu Avrupa’nın en havalı yat kulübünün terasında yemesi ve yetmezmiş gibi milletin gözüne sokarmışçasına bir de sosyal medyadan sergilemesi ayıptır.

Tam bir “Ekmek alamıyorlarsa brioche alsınlar” vakasıdır. İktidarın büyüsünün kaçtığının, boyasının döküldüğünün, cilasının kalmadığının işaretidir. Millet tokken istediğinizi yiyebilirsiniz, kimse takılmaz buna. Ama millet açken bunu yerseniz sandığa gömülürsünüz.Benim hâlâ merak ettiğim ise bunun yanında hangi şarabı içtikleridir.

Öyle ya, bu ıstakoz öyle kuru kuru yenmez. Hele YCM’nin şahane manzaralı terasında.

NOT: Hiç şüphem yok ki, şimdi troller benim yıllar önce sosyal medyamda paylaştığım ıstakoz pişirirkenki fotoğrafımı kullanacaklardır. Tabii o fotoğrafla ilgili bana söylediklerini Şebnem Bursalı’ya asla söyleyemeyecekler ama ben zaten sözde halkçı ve İslamcı geçinen bir partinin milletvekili değilim. Daha da önemlisi, benim Capbreton iskelesinde bir balıkçıdan üç kuruşa alıp, evde pişirdiğim ıstakoz ile dünyanın en prestijli yat kulüplerinden birinin 3 Michelin yıldızlı aşçısının pişirdiği ıstakozu, YCM’nın yeni binasının Port Hercules manzaralı terasında yemek aynı şey değil.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.