enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 TCMB’nın 11 Aralık’taki Para Politikası Kurulu toplantısına sayılı günler kaldı…
15:28 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Seçmen Kitlesine Neyi Vaat Etti?
12:29 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:39 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:38 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında…
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:13 Ankete 9 AB ülkesinden toplam 9 bin 500’den fazla kişi katıldı…
00:11 Deutsche Bank’tan kapsamlı Türkiye analizi: Dolar, büyüme ve faiz tahmini
00:02 Ayvalık merkezli Türk zeytinyağı firması Nova Vera, uluslararası arenada dünya birincisi oldu…
11:42 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:10 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:44 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
06:15 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
04:25 “KOBİ’lerin maliyet yükünü hafifletecek önemli bir adım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eski CHP’li vekiller İnce’ye yönelik kaset kumpasında ateş püskürdü: “Kılıçdaroğlu CHP’yi FETÖ ile dizayn ediyor”.

Eski CHP’li vekiller İnce’ye yönelik kaset kumpasında ateş püskürdü: “Kılıçdaroğlu CHP’yi FETÖ ile dizayn ediyor”.
12 Mayıs 2023
47
A+
A-

* 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı  ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için son 2 gün kala, şantajla adaylıktan çektirilen Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kaset kumpasına yönelik eski CHP’li vekiller adeta ateş püskürdü.

* CHP’li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, 2010 yılında yine bir kaset kumpası ile genel başkanlığa gelen Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi FETÖ ile dizayn ettiğini söyledi.

* Kılıçdaroğlu’nun Türkiye için bir güvenlik sorunu haline geldiğini vurgulayan Sapan, “Kemal Kılıçdaroğlu durdurulmalı. Bunun başka bir yolu yoktur” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘A Haber’den aktardığı haberine göre, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntülerin sosyal medya üzerinden servis edilmesi üzerine 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylığından çekildiğini açıkladı.

Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar.” dedi.

İnce “Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olmayacağını açıklamıştı.

İnce’nin adaylıktan çekilmesine sebep olan olay, akıllara eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal‘a kurulan kaset kumpasını getirdi. Baykal da kaset kumpasının ardından genel başkanlıktan istifa etmiş ve yerine Kemal Kılıçdaroğlu getirilmişti. CHP’li eski vekiller, İnce’ye kurulan kumpasın FETÖ işi olduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için yapılan bir hamle olarak değerlendirdi.

“BU İÇERİKLERE HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEMELİYİZ”

CHP’li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Muharrem İnce’ye ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, “FETÖ’nün dolaşıma soktuğu itibar suikastleri, kurgu ve montaj içerikler Türk siyasetinin dışına atılmalı, siyasetçilerimize, insanlarımıza bu anlamda sahip çıkmalı ve bu içeriklere hiçbir şekilde itibar etmemeliyiz.” dedi.

“BU TÜR İÇERİKLER SİYASİ HAYATIMIZDAN ÇIKMALI”

Bu tür içeriklerin siyasi hayatmızdan çıkarılması gerektiğinin altını çizen Sapan, “Buna prim verenler, ellerini ovuşturanlar bu silahın sıradaki hedefinin kendileri olacağını bilmeliler. Siyasetçiler yönetime talip olurken vatandaşların cinsel hayatlarını yönetmeye talip olmazlar. Ülkenin ekonomisini yönetmeye talip olurlar. O halde vatandaşı veya seçmeni ilgilendiren, adayın cinsel hayatı değil paraya olan zaafı ve parayla olan geçmişi olmalıdır. Bu nedenle bu tür içerikler siyasi hayatımızdan çıkmalı ve bununla ilgili acil düzenlemeler yapılmalıdır.” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ DE PKK VE FETÖ İLE BİRLİKTE DİĞER PARTİLERİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR

Yaşananların Kılıçdaroğlu’na yarayacağını söyleyen Yıldıray Sapan şunları kaydetti:

“Peki ama bunu kim ya da kimler yaptı? Bu noktada meşhur filozof ve hukukçu Çiçero’nun kendisini meşhur eden bir cinayet davasında sarfettiği savunma sözünü hatırlatmak isterim: “CUİ BONO” yani “KİME YARADI” Hiç kuşkusuz Kemal Kılıçdaroğlu’na yaradı. 2010’da FETÖ yardımıyla CHP’yi dizayn eden Kılıçdaroğlu şimdi de PKK ve FETÖ ile birlikte diğer partileri dizayn etmeye çalışıyor.”

“KILIÇDAROĞLU GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ”

Kılıçdaroğlu’nun durdurulması gerektiğini vurgulayan Sapan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kemal Kılıçdaroğlu zaman zaman dile getirdiği dış politika anlayışıyla da hem Ortadoğu’nun hem Hem Doğu Avrupa’nın, dolayısıyla hem de Türkiye’nin güvenlik sorunu haline gelmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu durdurulmalı; Parti, Mustafa Kemal’in Kuva-yi Milliye ve kuruluş ruhuna, Cumhuriyet değerlerinden tavizsiz anlayışına geri döndürülmelidir. Bütün Mustafa Kemalciler birleşmeli; CIA ajanlarının, FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve işbirlikçilerinin cirit attığı binayı temizlemeli ve partimizi geri almalıyız! Bunun başka bir yolu yoktur.

CHP, CHP’dir. Mustafa Kemal’cidir ve öyle kalacaktır. Bu anlayışı değiştirmeye ne CIA’nın ne FETÖ’nün ne de PKK ve işbirlikçilerinin gücü yetmez.”

“MİLLET İRADESİ Mİ? FETÖ İRADESİ Mİ?”

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Millet iradesi mi? FETÖ iradesi mi? 10 Mayıs 2010 Baykal kasetle istifa ettirildi; Kılıçdaroğlu genel başkan seçtirildi. 11 Mayıs 2023 İnce kasetle istifa ettirildi; Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilsin diye. Bakalım FETÖ iradesine millet de boyun eğecek mi?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.