enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:42 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
07:46 Karayolları Otoyol Jandarma Timlerine emanet..!
07:24 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
07:03 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
07:00 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
06:57 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
06:16 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli’nin toplam uzunluğu 8,2 Kilometre
18:30 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:36 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:55 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
14:49 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eski CHP’li vekiller İnce’ye yönelik kaset kumpasında ateş püskürdü: “Kılıçdaroğlu CHP’yi FETÖ ile dizayn ediyor”.

Eski CHP’li vekiller İnce’ye yönelik kaset kumpasında ateş püskürdü: “Kılıçdaroğlu CHP’yi FETÖ ile dizayn ediyor”.
12 Mayıs 2023
48
A+
A-

* 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı  ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için son 2 gün kala, şantajla adaylıktan çektirilen Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kaset kumpasına yönelik eski CHP’li vekiller adeta ateş püskürdü.

* CHP’li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, 2010 yılında yine bir kaset kumpası ile genel başkanlığa gelen Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi FETÖ ile dizayn ettiğini söyledi.

* Kılıçdaroğlu’nun Türkiye için bir güvenlik sorunu haline geldiğini vurgulayan Sapan, “Kemal Kılıçdaroğlu durdurulmalı. Bunun başka bir yolu yoktur” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘A Haber’den aktardığı haberine göre, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntülerin sosyal medya üzerinden servis edilmesi üzerine 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylığından çekildiğini açıkladı.

Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar.” dedi.

İnce “Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olmayacağını açıklamıştı.

İnce’nin adaylıktan çekilmesine sebep olan olay, akıllara eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal‘a kurulan kaset kumpasını getirdi. Baykal da kaset kumpasının ardından genel başkanlıktan istifa etmiş ve yerine Kemal Kılıçdaroğlu getirilmişti. CHP’li eski vekiller, İnce’ye kurulan kumpasın FETÖ işi olduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için yapılan bir hamle olarak değerlendirdi.

“BU İÇERİKLERE HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEMELİYİZ”

CHP’li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Muharrem İnce’ye ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, “FETÖ’nün dolaşıma soktuğu itibar suikastleri, kurgu ve montaj içerikler Türk siyasetinin dışına atılmalı, siyasetçilerimize, insanlarımıza bu anlamda sahip çıkmalı ve bu içeriklere hiçbir şekilde itibar etmemeliyiz.” dedi.

“BU TÜR İÇERİKLER SİYASİ HAYATIMIZDAN ÇIKMALI”

Bu tür içeriklerin siyasi hayatmızdan çıkarılması gerektiğinin altını çizen Sapan, “Buna prim verenler, ellerini ovuşturanlar bu silahın sıradaki hedefinin kendileri olacağını bilmeliler. Siyasetçiler yönetime talip olurken vatandaşların cinsel hayatlarını yönetmeye talip olmazlar. Ülkenin ekonomisini yönetmeye talip olurlar. O halde vatandaşı veya seçmeni ilgilendiren, adayın cinsel hayatı değil paraya olan zaafı ve parayla olan geçmişi olmalıdır. Bu nedenle bu tür içerikler siyasi hayatımızdan çıkmalı ve bununla ilgili acil düzenlemeler yapılmalıdır.” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ DE PKK VE FETÖ İLE BİRLİKTE DİĞER PARTİLERİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR

Yaşananların Kılıçdaroğlu’na yarayacağını söyleyen Yıldıray Sapan şunları kaydetti:

“Peki ama bunu kim ya da kimler yaptı? Bu noktada meşhur filozof ve hukukçu Çiçero’nun kendisini meşhur eden bir cinayet davasında sarfettiği savunma sözünü hatırlatmak isterim: “CUİ BONO” yani “KİME YARADI” Hiç kuşkusuz Kemal Kılıçdaroğlu’na yaradı. 2010’da FETÖ yardımıyla CHP’yi dizayn eden Kılıçdaroğlu şimdi de PKK ve FETÖ ile birlikte diğer partileri dizayn etmeye çalışıyor.”

“KILIÇDAROĞLU GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ”

Kılıçdaroğlu’nun durdurulması gerektiğini vurgulayan Sapan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kemal Kılıçdaroğlu zaman zaman dile getirdiği dış politika anlayışıyla da hem Ortadoğu’nun hem Hem Doğu Avrupa’nın, dolayısıyla hem de Türkiye’nin güvenlik sorunu haline gelmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu durdurulmalı; Parti, Mustafa Kemal’in Kuva-yi Milliye ve kuruluş ruhuna, Cumhuriyet değerlerinden tavizsiz anlayışına geri döndürülmelidir. Bütün Mustafa Kemalciler birleşmeli; CIA ajanlarının, FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve işbirlikçilerinin cirit attığı binayı temizlemeli ve partimizi geri almalıyız! Bunun başka bir yolu yoktur.

CHP, CHP’dir. Mustafa Kemal’cidir ve öyle kalacaktır. Bu anlayışı değiştirmeye ne CIA’nın ne FETÖ’nün ne de PKK ve işbirlikçilerinin gücü yetmez.”

“MİLLET İRADESİ Mİ? FETÖ İRADESİ Mİ?”

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Millet iradesi mi? FETÖ iradesi mi? 10 Mayıs 2010 Baykal kasetle istifa ettirildi; Kılıçdaroğlu genel başkan seçtirildi. 11 Mayıs 2023 İnce kasetle istifa ettirildi; Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilsin diye. Bakalım FETÖ iradesine millet de boyun eğecek mi?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.