enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 Dışişleri Bakanı Fidan, “Ateşkesi memnuniyetle karşılıyoruz”
00:53 Alman Dış Politikasında Güncel Zorluklar ve İnandırıcılık Sorunu
00:43 Bakan Fidan: Dünya İsrail’in muhtemel sabotaj hamlelerine karşı hazır olmalı
00:42 Türk SİHA’ları ‘KARAT’ ile yeni bir sayfa açacak
00:14 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “Kumar ve müstehcenlikle mücadele liste başında”
00:14 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan ‘ara seçim’ açıklaması
00:03 Savaşa ‘ateşkes’ arası: İstihbarat örgütleri sınıfta mı kaldı?
21:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü
12:51 “Karavan Araç Deposu”ndan Modern Otoparka: Şikayetler Bitti, Huzur Geldi
12:33 Bekçilerin işe alım şartları değiştirildi
00:56 AB Su Direktijleri / Avrupa Birliği su politikasını değiştiriyor: Peki Türkiye ne durumda?
00:55 İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları derhal durdurmaması halinde, “pişman edici bir karşılık” vereceklerini bildirdi.
00:40 UHA / İnternational News Agency’n ‘Dünya Gündemi’nden kısa kısa
00:12 Tahran’dan Ateşkes’le ilgili son gelişmeler…
00:09 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “Tatilciler Afyonu’u rahat geçecek”
11:22 Dışişleri’nden “geçici ateşkes” açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz
10:01 Amsterdam’da 10 Nisan’da Tarih Sahneye Çıkıyor: “Papa’cı olmaktansa Türklüğü terci ederim”
00:51 Gazeteci İlhan KARAÇAY: “Terörizmi” Kim Belirliyor? Medyadan Çifte Standard
00:46 Bakan Bayraktar: TürkAkım boru hattının güvenliği önemli
00:44 Dışişleri Bakanlığı, İsrailli bir bakanın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskını kınadı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
21 Kasım 2025
10
A+
A-

* Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirerek aradaki farkı göstererek, “Önceliğimiz içme suyu hatlarının yenilenmesi ve kayıp-kaçağın ortadan kaldırılmasıydı. Bugün geldiğimiz noktada içme suyu hattı döşeme çalışmalarımız yüzde 99 seviyesine ulaşmış, tüm hatlara su verilmiştir” dedi. 

*İşte detayı!…

UHA / İnternational News Agency

ELAZIĞ, 21 KASIM 2025 – Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirerek aradaki farkı gösterdi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, meclisteki bütçe görüşmelerinde Belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şahin Şerifoğulları, özellikle içme suyu hatlarındaki değişimi göstermek için eski ve yeni boruları salona getirdiğini hatırlattı.

Göreve geldikleri günden bu yana hizmet etmek adına tüm gayreti sergilediklerini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, geçtikleri dönemde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinin ardından da hem fiziki yatırımlar hem sosyal belediyecilik hem de kültürel projeler bakımından ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koymaya devam ettiklerini dile getirdi.

Şahin Şerifoğulları, geçen bahar aylarından itibaren hava şartlarının normalleşmesiyle birlikte şehirde asfalt seferberliği başlattıklarını hatırlatarak, Altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt serimi, yol yenileme ve kaldırım çalışmalarımızı hızlıca başlatarak üstyapıyı güçlendirdiklerini ifade etti.

2025 yılında toplam 1 milyon 670 bin metrekare asfalt serimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Şahin Şerifoğulları, “174 bin metrekare sathi kaplama 65 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Yeni imar yollarıyla şehrimizin dört bir yanında ulaşım aksını güçlendiriyoruz” dedi.

Şerifoğulları, İçme suyu hattı döşeme çalışmalarının yüzde 99 seviyesine ulaştığını ve bu hatlara su verildiği tüm hatlara su verildiğini aktardı.

Uzun yıllardır şehrin en temel sorunları arasında yer alan içme suyu altyapı yenileme çalışmaları olduğunu ve büyük ölçüde tamamladıklarını açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Evsel bağlantılarımızı da yıl sonu itibarıyla tamamlayarak bu süreci sonuçlandıracağız. Şehrimizi sağlıklı ve modern içme suyu hatlarına kavuşturmak, gelecek on yıllara yapılmış en kıymetli yatırımlardan biridir. Bununla birlikte yağmur suyu hatlarındaki sorunların da farkındayız. Bizden önceki dönemlerde toplam 65 kilometre yağmur suyu hattı bulunuyordu. Bizim dönemimizde en küçük çapı 600’lük olan toplam 25 kilometre yeni yağmur suyu hattı döşendi.  Altyapıya yönelik yatırımlarımız doğrultusunda şehrimizin 2053 yılına kadar ihtiyacını karşılayacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarımız önemli ölçüde tamamlandı. Yıl sonuna kadar tesisimiz faaliyete geçecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.