enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
00:55 İhracat verileri, Aralık 2025 ve geçen yılın tamamına ilişkin faaliyet illere göre ihracat veriler açıklandı…
00:49 Ocak ayının ikinci yarısında sıcaklıklar kademeli olarak artacak
00:48 “Gazze Mahkemesi”nin 26 Ekim 2025’te İstanbul’da açıkladığı Nihai Karar, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.
00:40 Kritik altyapı hizmetlerinin dayanıklılığı: 2025’te su ve atık su sistemlerinin güvenliği
00:33 Bakan Tunç, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü
00:29 Avrupa Birliği Savunma Fonu Kapsamında Türkiye’nin Konumu ve Engellemeler
00:26 Korku Filmi Zir-i Cin 4: Nesep Bağı 23 Ocak’ta Vizyonda
00:25 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),Ticaret satış hacmi, perakende satış hacmini açıkladı…
00:16 Gazze Gölgesinde Üçlü İttifak: İsrail-Yunanistan Hattı ve Doğu Akdeniz’de Yeni Güç Arayışı
00:15 Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı…
00:06 Suriyeli Gazeteci Dima İZZEDDİN, Suriye’den Aktarıyor..
00:04 Kocaeli’n simgesi Tarihi Saat Kulesi restore ediliyor…
20:27 Gazeteci İlhan AKÇAY’dan Düzeltme ve Özür: Lale GÜL haberindeki Büyükelçi sözleri şahşıma aittir
09:49 Avrupa Birliği’nde Diplomatik Kariyerde Cinsiyet Eşitsizliği: Bir Özet ve Türkiye Persfektifi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Egeliden Egeliye Hatıra: Mezun Farkındalığı Bilekliği

Egeliden Egeliye Hatıra: Mezun Farkındalığı Bilekliği
11 Haziran 2023
22
A+
A-

* Ege Üniversitesi, topluma katkı misyonu doğrultusunda hazırlanan sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

* EÜ Mezunlarla İlişkiler Ofisi tarafından “Mezun Farkındalığı Bilekliği” sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

* Proje ile öğrenciler mezun olduktan sonrada Ege üniversitesi ile gönül bağının sürdürülmesi hedefleniyor.

UHA / İnternational News Agency, İzmir

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Gül KABACAOĞLU’nun haberine göre, EÜ Mezunlarla İlişkiler Sorumlusu Sercihan Kadıoğlu’nun yürütücülüğünü, Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Berna Aybartürk ve Öğr. Gör. Şükran Tümer’in koordinatörlüğünü yaptığı gönüllü öğrenciler işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında  şans bileklikleri hazırlandı.

Bileklikler “Mezunlarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor” etkinliği kapsamında mezunlara ve öğrencilere dağıtıldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, etkinlikte konuk olan Egeli sporculara bilekleri hediye olarak verdi.

Ege Üniversitesinin renkleri kullanıldı

Proje hakkında bilgi veren Sercihan Kadıoğlu, “Üniversitemizin renklerinden oluşan mavi-beyaz ipler ve şans getirmesi için yine nazar boncukları kullanarak şans bileklikleri şeklinde mezun farkındalığı bilekliği hazırladık.  ‘Egeliden Egeliye Hatıra Olsun; Hayatınızın Her Anında Size Şans Getirsin!’ sloganı ile maddi karşılığı olmadan el emeği ve göz nuru ile hazırladığımız bileklikleri üniversitemizde düzenlenen mezun buluşması kapsamında mezunlarımıza günün anısına hediye ettik. Bu bileklikler mezunlarımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Aynı zamanda küçük bir atölye masası kurarak katılımcılara kendi bilekliğini hazırlama imkânı da sağladık. Mezun bilekliklerinin hazırlanmasında dezavantajlı öğrencilerimiz de yoğun bir çabayla destek verdi. Bu çabanın en güzel örneği Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Selin Durgut ile Sanat ve Spor Terapisi ile Yaratıcılık Derneğinden Bilgesu Türkmen’in projemize  gönüllü olarak destek vermesidir” dedi.

Projeye destek vermek isteyenler için de açıklamalarda bulunan Kadıoğlu, “Bu arada mezun bilekliklerimizin yapımında yer almak isteyen gönüllü öğrencilerimiz ve mezunlarımız Mezunlarla İlişkiler Ofisini arayabilirler; onlar için ofisimizde atölye hazırlayabileceğimiz gibi evlerinde bileklik yaparak da katkı sunabilirler. Projemize verilen her destek bizim için çok kıymetli olduğu gibi onlar için de hem bir hobi hem de hatıra olacak. Hedefimiz projemize yine üniversitemizin renklerinde yaka rozeti, kitap ayraçları gibi çeşitli tasarımları da eklemek istiyoruz” dedi.

EK Kaynak: Ege Üniversitesi

Halk kendinden olanı bilir!

Gazeteci* Gül KABACAOĞLU

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.