enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:41 2023-2028 Türkiye Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile yol haritası hazırlandı
12:05 TTI İzmir 2025: Turizmin Nabzı Bu Yıl İzmir’de Attı…
07:00 Bakan Fidan, 23. Doha Forumu kapsamında, basına açıklamalarda da bulundu…
00:57 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-3 – Küresel sermayeye güvenceler
00:56 2026 FIFA Dünya Kupası’nda fikstür belirlendi…
00:30 Türk tarımında son yılların en dikkat çeken ve en çok kazandıran ürünlerinden biri gilaburu…
00:30 Kriter’in Aralık Sayısı Çıktı!
00:25 Dışişleri Bakanı Fidan,”Suriye hükümeti ve SDG kendi aralarında bir anlaşma yapabilirler”
00:23 Bakan Fidan, “Netanyahu’nun Gazze için kurulacak Uluslararası İstikrar Gücü’nde Türk birliklerini görmek istemiyor”
00:18 TCMB’nın 11 Aralık’taki Para Politikası Kurulu toplantısına sayılı günler kaldı…
15:28 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Seçmen Kitlesine Neyi Vaat Etti?
12:29 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:39 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:38 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Yapı, İstanbul ve İzmir’de 7 yeni projeyi hayata geçirecek..

Ege Yapı, İstanbul ve İzmir’de 7 yeni projeyi hayata geçirecek..
29 Ocak 2023
1.102
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Ege Yapı, 25 ocak çarşamba günü Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ev sahipliğinde gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla önümüzdeki iki yıllık dönemde hayata geçireceği projeleri kamuoyuna tanıttı.

İstanbul’dan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın Emlakdream.com,dan aktardığı haberine göre, İnanç Kabadayı; halen devam eden ModernYaka, Cer Loft, Kekliktepe projelerine ilave olarak 7 yeni proje için çalışmalara başladıklarını dile getirerek İstanbul’da Çekmeköy, Hasköy, Şile ve Bahçeşehir, İzmir’de ise Alsancak, Dikili ve Urla projeleri için yatırıma başlayacaklarını söyledi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyleyen İnanç Kabadayı; Ege Yapı olarak 2023 yılında da yüksek moral ve motivasyonla büyüme yatırımlarımıza devam ediyoruz. Dünyada ve bölgemizde yaşanan değişimleri rasyonel biçimde analiz ediyoruz. Güçlü finansal altyapımız ve son teknolojik gelişmelerle uyumlu olan mühendislik çözümlerimiz sayesinde, sektördeki faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Gelecek iki yıl içinde, toplam 7 yeni proje ile 7 milyar TL değerinde yatırım yapmayı hedefliyoruz. şeklinde konuştu.

“Yeni finansman modeli sayesinde ipotekli satışların ivmesi yukarı yönlü seyredecektir”

Sektöre yönelik kapsamlı ve detaylı bir konuşma yapan İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün dünü, bugünü ve geleceğine ilişkin öngörülerde bulundu. Konuşmasında sektörü bekleyen fırsatlara ve risklere de değinen Kabadayı, konut fiyatlarını artıran gerçek unsurlara ve yeni konut finansmanı modelinin etkilerine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Açıklanan yeni finansman modeline değinen İnanç Kabadayı; Geçen yıl itibariyle, ipotekli konut satışı ve birinci el konut satışlarının toplam satış içerisindeki payı giderek azalmıştı. 2022 yılında gerçekleşen ipotekli konut satışı, toplam satışların ancak yüzde yüzde 20’sine tekabül ediyordu. Tüketicinin uzun vadeli ve uygun taksitli konut kredisine ulaşabilmesi, sektörde satışlara ivme kazandıracaktır. Bu ivmenin gerçekleşmesi ise, ipotekli satışların yüzde 35-40 seviyelerine gelmesi ile mümkün olacaktır şeklinde açıklamada bulundu.

The Superior Living projemiz gibi, paylaşım ekonomisini destekleyen projeler sektörde öne çıkacak

Paylaşım ekonomisinin,neredeyse her sektörün gündemi haline gelmeye başladığını ifade eden İnanç Kabadayı, paylaşım ekonomisini destekleyen gayrimenkul projelerinin sektörde daha fazla öne çıkacağını belirtti.

İnanç Kabadayı; Ege Yapı olarak, değişen ve gelişen şehir ve iş hayatının ihtiyaçlarına uyumlu projeler geliştirmeye azami özen gösteriyoruz. Hem yatırımcısına zahmetsiz bir yatırım dönüşü sağlayan hem de konaklayanlar için ev konforunda otel hizmeti sunan markamız The Superior Living, işte bu motivasyonla ortaya çıktı. “Serviced Apartments”  hizmeti veren markamız The Superior Living ile 2022 yılında BatıŞehir’de hizmet vermeye başladık. Bu yıl içinde de Kağıthane’de iki lokasyonda daha The Superior Living markası ile hizmet vereceğiz. dedi.

[UHA Haber Ajansı, 29 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.