enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye afet desteği gelmeye devam ediyor

Dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye afet desteği gelmeye devam ediyor
14 Mart 2023
180
A+
A-

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için dünyanın farklı ülkelerinde organize edilen yardımlar ve destek mesajları aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Afetzedelere el uzatmak için organize ettikleri çeşitli yardımları Türkiye’ye ulaştıran İran, Mısır ve Pakistan bugünkü desteğin öncülerinden oldu.

Bunun yanı sıra Afrika Maarif Spor Oyunları’nın ilki, Batı Afrika ülkesi Mali’de, Türkiye’deki depremzedelere destek mesajlarıyla başlarken Güney Afrika Cumhuriyeti’nin ilk siyahi cumhurbaşkanı olan Nelson Mandela’nın torunu Zwelivelile Mandla Mandela, küresel sistemin güçlü aktörlerinden biri olan Türkiye’nin, deprem felaketinin üstesinden en kısa zamanda geleceğini belirterek “Cumhurbaşkanı Erdoğan bir yıl içinde o evleri tamamlayacak ve depremzedelere teslim edecek. Buna kesinlikle inanıyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.