enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Destici’den Cumhur İttifakı mesajı: Uyumlu bir şekilde ittifakımız ve çalışmamız devam ediyor

Destici’den Cumhur İttifakı mesajı: Uyumlu bir şekilde ittifakımız ve çalışmamız devam ediyor
10 Mart 2023
226
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Cumhur İttifakı ile uyumlu şekilde ittifakımız ve çalışmamız devam ediyor” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“Yaralarımız sarılana kadar devletimiz de biz de hep birlikte sahada olmaya devam edeceğiz”

Erdoğan ile faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Destici şu bilgileri verdi:

AK Parti heyeti ile şahsım ve parti heyetimiz güzel ve faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmemizin içerisinde 11 ilimizin yaşadığı deprem birinci gündem maddemizdi. Burada yapılan çalışmalar, bizim tespitlerimiz ve önerilerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştuk. Gittikçe ciddi bir toparlanma var. Gün geçtikçe de her gün bir önceki günden daha iyi oluyor. İnşallah bu toparlanmayı, yaraların sarılmasını daha üst düzeye çıkaracak hükümetimiz, devletimiz, bakanlarımızın tamamı sahada hemen hemen. Bütün kurumlarımız iş birliği içinde. Milletimiz müthiş bir dayanışma örneği gösterdi. Biz de Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları Vakfı olarak arama kurtarma ve yardım ekiplerimiz ilk günden beri sahadalar. Tüm yaralarımız sarılana kadar devletimiz de biz de hep birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.

Destici, “Cumhur İttifakı genişleyecek mi?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Ben daha önce de ifade ettim. Cumhur İttifakı’nın ilkelerine (devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali) bu hassasiyetleri gösteren siyasi partiler elbetteki Cumhur İttifakı’na dahil olabilirler. Ben Büyük Birlik Partisi adına konuşuyorum. Gündemdeki bütün meseleleri konuşma fırsatı bulduk. Ama şu anda bunların detayını paylaşmam çok doğru olmaz.

“Seçime kendi ambleminizle mi gireceksiniz?” sorusunu ise şöyle cevapladı:

Bizim kendi arzumuz, kararımız, isteğimiz kendi adımızla, amblemimiz, adaylarımızla seçime katılma noktasında. Burada bir diğer Cumhur İttifakı’na özellikle Cumhurbaşkanlığı ayağında seçimlerin en yüksek katkıyı sağlamak için bunu arzu ediyoruz. Güzel, faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Hem biz devletimizi, ülkemizi, milletimizi önceliyoruz daha sonra partimizi önceliyoruz. Dolayısıyla da bizim burada bir problemimiz yok. Yani bir anlaşmazlık yok.  Uyumlu bir şekilde ittifakımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Heyetlerimiz zaten daha önce 3 görüşme yapmıştı, tekrar bir araya gelecekler ve son noktayı koyacağız.

“Tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Destici görüşmenin ardından TRT Haber’e de özel açıklamalar yaptı.

Tam bir uyum içerisinde görüş, öneri fikir alışverişi içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem AK Parti hem bizim heyetlerimiz 2 görüşme gerçekleştirmişlerdi. Onların sonuçlarını biz baş başa değerlendirme imkanı bulduk, sonra da heyetlerimizle birlikte değerlendirdik. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemiz ağırlıklı olarak deprem ve bundabn sonraki çalışmalarımıza yönelikti. Bölgede yaptığımız tespitleri de Cumhurbaşkanımıza sunduk.

Her parti kendi aday listeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Bütün gücümüzle, imkanlarımızı seferber ederek seçimlerin kazanılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz devletin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.