enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:12 Avrupa’nın yeşili griye dönüyor: En büyük kayıp Türkiye’de
07:10 Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından ‘Avrupa’nın Çevresi 2025 raporu” yayımlandı…
00:57 İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Sözbilir uyardı: Ölü faylar dirildi, o illere dikkat!
00:55 Türkiye’nin yabancı menşeli savaş uçağı tedarikinin nedenleri…
00:52 İlim Kültür Eğitim Vakfı’nın (İLKE) “İlim Adamının Ahlaki Yolculuğu” konferansı…
00:51 Gazze Raporu: Kanıt Var, Karar Bekleniyor
00:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail’in Sumud Filosu’na yönelik saldırısını lanetliyorum
00:42 Tarih Vakfı’nın Cumhuriyet’in 100 Yılı Serisinden Yeni Bir Cilt: Türkiye Siyaseti – Dönemler, Aktörler, Meseleler
00:42 Avrupa’da Rusya’ya karşı tutum sertleşiyor
00:37 Putin Türkiye’ye krediyi onayladı
00:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kantin solculuğu havasından bir türlü çıkamıyorlar”
00:25 Dünya gıda sektörü Moskova Crocus Expo’da buluştu
00:16 SPD Başkanı Yıldız, Büyük Menderes Havzası Su-Çevre-Ürün Güvenliği Çalıştayı’nda konuştu
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti olarak çeyrek asırlık birikim temsil ediyoruz”
00:08 Saygınlar Kulübü, mehtap turuyla moral depoladı
23:38 Filistin’de yaşanan insanlık suçunun hala sona ermemesi oldukça düşündürücü
08:08 Covid’in yeni varyantları Nimbus ve Stratus hakkında neler biliniyor?
00:59 Erdoğan-Trump Görüşmesi
00:50 Bakan Göktaş, Ocak 2026 itibarıyla artırılacak Aile ve Gençlik Fonu kapsamındaki evlilik kredisi başvuruları başladı…
00:44 Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Açık Kaynak İstihbaratı Kullanımında Suriye Örneği…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Depozito Yönetim Sistemi (DYS) tanıtım ve koordinasyon toplantısı

Depozito Yönetim Sistemi (DYS) tanıtım ve koordinasyon toplantısı
28 Haziran 2025
5
A+
A-

* Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye genelinde yürütülmesi planlanan Depozito Yönetim Sistemi (DYS) tanıtım ve koordinasyon toplantısı, kamu kurumları, yerel yönetimler, meslek kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

Resim önizlemesi

GAZİANTEP,  28 HAZİRAN 2025 – Toplantıda, Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) temsilen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ve Genel Sekreter Dilek Süzer hazır bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Çevre Ajansı, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen toplantıda, Depozito Yönetim Sistemi’nin uygulanma süreci, teknik detayları, çevresel etkileri ve kamuoyuna yönelik bilgilendirme stratejileri ele alındı.

Toplantıda ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Çevre Ajansı ve TESK arasında imzalanan protokol kapsamında, çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak önemli adımlar görüşüldü.

 Etkinlik kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası hizmet binasında kurulan Depozitosu Olan Ambalaj (DOA) cihazı da tanıtıldı. Yerli ve milli üretim olan bu sistem sayesinde, geri dönüşüm süreçlerine vatandaşların aktif katılımı hedefleniyor.

 Nizip Ticaret Odası olarak, çevresel sürdürülebilirlik, sıfır atık hedefleri ve döngüsel ekonomi yaklaşımı doğrultusunda tüm çevre projelerine destek vermeye ve bölgemizde farkındalık yaratmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.