enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:08 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in,
00:56 “Kocaeli Yaya Ulaşımı Eylem Planı”  Çalıştayının İkinci Oturumu Gerçekleştirildi
00:54 Adalet Bakanı Gürlek, “suç örgütleriyle mücadele sürüyor, 7 ilde 113 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi”
00:45 Adalet Bakanı Gürlek, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu 19. Toplantısı’nda konuştu…
00:38 Edirne’de Kürek Fırtınası! Kocaeli Sümerspor 4 Madalya ve 2 Kupayla Döndü
00:31 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci’ne katılacak
00:28 İletişim Başkanlığı’nca, Helsinki’de “Ankara Zirvesi Öncesinde Stratejik Belirsizlikleri Yönetmek” başlıklı panel
00:21 Gazeteci Reşat Salihi: “Milli mücadele Türkiye’de zaferle taçlandırılmış olsa da Irak cephesi açısından sona ermedi”
00:12 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “‘Terörsüz Türkiye’, bölgesel fırtınalar karşısında milli varlığımızın zırhıdır”.
00:07 Liderliğin Gerçek Gücü: İşi Yapmak Değil, İnsanları Başarmaya Taşımaktır.
13:00 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) üyesi Türk gazeteciler Ata yurdu Özbekistan’ı keşfetti
12:33 UHA ve TÜHA’dan Gazeteci Veysel Kavrayan, DTİK’nin Kuzey Makedonya Basın Buluşması’na Katılıyor
11:47 CHP grup toplantısına ziyaretçi kabul edilmeyecek
11:19 Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde mayısta en yüksek aylık reel getiri yatırım aracı; Mevduat faizi oldu…
10:56 CHP’de iki ismin de grup toplantısı yapacağının açıklanmasının ardından TBMM’de yoğun güvenlik önlemleri alındı
09:52 Otomotiv endüstrisinin yılın 5 ayındaki ihracatı yüzde 2,6 artarak 17 milyar dolara ulaştı.
09:01 Yandex Türkiye ve ODTÜ’nün ortak yapay zekâ yüksek lisans programı, AIPA tarafından düzenlenen AI Tomorrow Summit’te “Eğitimde Yapay Zekâ” ödülünü kazandı
00:55 Türkiye suyun altında da ‘yeni bir sayfa’ açacak
00:47 Dışişleri Bakanlığı’ndan, Ermenistan’da Pazar günü düzenlenen parlamento seçimleri hakkında açıklama
00:43 Dışişleri Bakanı Fidan, “Orta Koridor, üçlü iş birliğimizin stratejik omurgalarından biri haline gelmiştir” dedi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
9 Aralık 2025
16
A+
A-

* Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıllar süren bir zulüm düzeninin, çok ağır bedellerin, büyük acıların, türlü zorlukların ardından Suriyeli kardeşlerimizi özgürlüğüne kavuşturan 8 Aralık Devrimi’nin 1’inci yılını yürekten tebrik ediyorum. 8 Aralık Suriye Hürriyet Günü’nde kardeş Suriye halkına Türkiye’nin en kalbî selam ve muhabbetlerini iletiyorum” dedi.

* İşte detayı!…

UHA / İnternational News Agency

İSTANBUL, 09 ARALIK 2025 – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye halkının 8 Aralık Hürriyet Günü’nü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıllar süren bir zulüm düzeninin, çok ağır bedellerin, büyük acıların, türlü zorlukların ardından Suriyeli kardeşlerimizi özgürlüğüne kavuşturan 8 Aralık Devrimi’nin 1’inci yılını yürekten tebrik ediyorum. Devrik rejimin ve terör örgütlerinin saldırılarında şehit olan kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyorum.” dedi.

Resim

“Suriye’nin toprak bütünlüğü için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz”

“8 Aralık Suriye Hürriyet Günü’nde kardeş Suriye halkına Türkiye’nin en kalbî selam ve muhabbetlerini iletiyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriyeli kardeşlerimizin son bir yılda her türlü zorluğa, sabotaj girişimine ve kışkırtmalara rağmen katettiği yolu takdirle ve memnuniyetle karşılıyoruz. Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması, içeride tüm kesimleriyle toplumsal barışı sağlaması, huzur ve istikrar merkezi olarak bölgesinde temayüz etmesi için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” mesajını paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.