enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:46 UNESCO Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerindeki unsur sayısını 32’ye, çokuluslu dosya sayısı ise 14’e yükseldi.
00:44 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
00:36 Önlem alınmazsa kanser kaynaklı ölümler 2050’ye kadar iki katına çıkacak
00:33 Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’dan rektörlere müfredat ve AKTS mesajı…
00:29 Hollanda Türkleri babaları İsmail GÜNGÖR’ü kaybetti!…
00:15 Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuru için son hafta
00:14 2026 Özel sektör zam beklentileri-Türkiye ortalaması nereye oturur?
00:12 Zeyrek’in kalbinde yer alan ve yıllarca atıl kalan Haliliye Medresesi…
00:12 Başkan Bulut: “Kocaeli, sanayicimizin emeği- tüccarımızın cesaretiyle ülkemiz ekonomisine güç katıyor…”
00:05 (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile bayramlaştı
8 Haziran 2025
11
A+
A-

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti teşkilatları ile bayramlaşma programı için video konferans yoluyla mesaj paylaştı.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

Recep Tayyip Erdoğan - Vikipedi

ANKARA, 08 HAZİRAN 2025  – Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına AK Parti teşkilatının Kurban Bayramı’nı kutlayarak başladı.

“Çok değerli kardeşlerim, değerli yol arkadaşlarım, sevgili gençler, değerli hanımefendiler, beyefendiler, sizleri en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor. Kurban Bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bizleri bir Kurban Bayramına daha ulaştıran kurbanın bereket, şefkat ve merhametinden istifade etmemizi nasip eden Rabbimize hamdolsun. Bayram başta gönül ve kültür coğrafyamızdaki kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlık için mübarek olsun. Kurban Bayramı’nın AK Parti teşkilatlarımızla birlikte tüm milletimiz için, İslam alemi ve insanlık için barışa, huzura ve dayanışmaya vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Erdoğan şehitlerin, gazilerin ve çocukların bayramını da ayrıca kutladı:

“Bu güzel bayram gününde vatanı için, bayrağı için, milleti için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum. Gazilerimizden Daru Bekaya irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyor. Hayatta olan gazilerimize hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum.

Bayramlar her şeyden ve herkesten önce dünya bahçemizin çiçekleri olan çocuklarımızın bayramıdır. Kendi ülkemizdeki çocukların yanı sıra ümmetin çocuklarının bayramını da tebrik ediyor. Her birinin bayram neşesiyle dolan gözlerinden öpüyorum. Yine bu anlamlı günde ömrünü ülkesine, ailesine ve çocuklarına hizmetle geçirmiş şimdi emekliliğini yaşayan tüm büyüklerimizin de bayramlarını yürekten kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.