enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
10:24 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
07:06 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:50 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:23 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:02 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Citrix, Unicon’u satın aldı

Citrix, Unicon’u satın aldı
11 Şubat 2025
30
A+
A-

* Citrix, eLux işletim sistemi ve Scout kurumsal yönetim platformu sağlayıcısı Unicon’u satın aldığını duyurdu.

* Windows 10 destek süresinin sonuna yaklaşan Citrix müşterileri, bu satın alım ile birlikte artık mevcut çözümlerinin ömrünü uzatmak için eLux’tan yararlanabilecek.

UHA / İnternational News Agency

Gazeteci Ceren Şahin’in haberine göre,  Cloud Software Group’un iştiraki ve dijital çalışma ortamlarının küresel lideri Citrix, Citrix Ready™ iş ortağı ve işletim sistemi (OS) eLuxⓇ ile kurumsal yönetim platformu Scout™ sağlayıcısı Unicon GmbH’yi stratejik bir kararla satın aldığını duyurdu.

Unicon’un satın alınmasıyla Citrix, kurumsal uygulamalara ve masaüstlerine erişim için kesintisiz bir uçtan uca deneyim sunarken, müşterilere uç nokta güvenliğini, esnekliğini sağlayan ve operasyonel maliyetleri önemli ölçüde azaltan güvenli bir istemci işletim sistemi ve uç nokta yönetimi sunacak. Buna ek olarak, Windows 10 destek süresinin sonuna yaklaşan müşteriler mevcut çözümlerinin ömrünü uzatmak için eLux’tan yararlanabilecek.

Citrix Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı oldu

Konuyla ilgili açıklama yapan Citrix Türkiye Genel Müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı “Bugün birçok şirket tarafından benimsenen hibrit çalışma modeli, çalışanlar için büyük fırsatlar sunarken, aynı zamanda güvenlik, performans, ölçeklenebilirlik ve maliyet tasarrufu dengesini kurmak zorunda olan BT ekipleri için de zorluklar yaratabiliyor. Unicon’u satın alarak, müşterilerimizin uç noktalarından en yüksek verimi almasını sağlayacak ve kullanıcıların ek yazılımlar satın almadan Citrix platformuna güvenli bir şekilde erişebilmelerini mümkün kılacağız. Unicon’u Citrix ailesine katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Küresel organizasyonlar için kanıtlanmış çözümler
Almanya’da 30 yıl önce kurulan Unicon’un eLux işletim sistemi, 65’ten fazla ülkede, 300 binden fazla uç nokta cihazına sahip büyük ölçekli müşteriler de dâhil olmak üzere, 2,5 milyondan fazla uç nokta cihazında kullanılıyor. eLux işletim sistemi ve Scout yönetim platformu, organizasyonların mevcut cihazları yeniden değerlendirerek donanım israfını azaltmalarına ve yeşil BT projelerini desteklemelerine yardımcı oluyor, aynı zamanda kesintisiz ve uygun maliyetli bir deneyim sunuyor:

  • eLux, uç nokta güvenliği sunuyor, cihazların yeniden değerlendirilmesini sağlıyor ve yeşil BT hedefleriyle uyumlu bir şekilde çalışıyor.
  • Scout, BT operasyonlarını merkezi hale getirerek uygulama dağıtımını kolaylaştırıyor ve BT ekiplerinin uç noktaları tek bir arayüzden yönetmelerine olanak tanıyor.

Citrix ve Unicon entegrasyonu şirketlere daha fazla değer katacak
Citrix ve Unicon arasındaki teknoloji ortaklığı 2001 yılından bu yana devam ediyor. eLux, Sanal Uygulamalar ve Masaüstleri (CVAD), Hizmet Olarak Masaüstü (DaaS) ve CitrixⓇ Kurumsal Tarayıcı gibi CitrixⓇ teknolojileri ile sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş durumda. Bu entegrasyon güvenli ve yüksek performanslı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Böylece müşteriler, şirket içi veya buluttaki VDI’lara ve SaaS hizmetlerine daha uygun maliyetli bir şekilde erişmek için mevcut cihazlarını yeniden kullanabiliyor.

İnovasyon ve sürdürülebilirlik desteklenecek
Citrix’in Unicon’u satın alması, yakın zamanda gerçekleştirdiği deviceTRUST ve Strong Network satın almalarını takip etmesi açısından da önem taşıyor. Bu satın alımlar Citrix’in sıfır güven yaklaşımını ve hibrit çalışma modellerine olan bağlılığını daha da sağlamlaştırıyor. Citrix ve Unicon birlikte şu avantajları sunarak finans, kamu ve sağlık gibi sektörlerin ihtiyaçlarını da karşılıyor:

  • Ek işletim sistemi lisansı gereksinimi olmadan uygun maliyetli uç nokta yönetimi.
  • Mevcut cihazların yaşam döngüsünü uzatan arttırılmış sürdürülebilirlik.
  • Hibrit çalışma ortamlarını destekleyen ölçeklenebilir çözümler.

CEREN ŞAHİN2022'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Gazeteci* Ceren Şahin 

Citrix Hakkında
Modern işletmelere faaliyetleri açısından kritik önem taşıyan yazılımlar sağlayan Cloud Software Group’un iştiraklerinden olan Citrix, her büyüklükteki şirkete uzaktan çalışma, sanal masaüstü, uygulama sanallaştırma ve güvenli erişim alanlarında çözümler sağlamaktadır. Citrix çözümleri sayesinde çalışanlar istedikleri yerde ve şekilde çalışabilmektedir. Ayrıca BT ekipleri, bilgilerin ve cihazların güvende kalmasını sağlamaktadır. Citrix çözümleri ve sağlayabilecekleri değer hakkında daha fazla bilgi almak için www.cloud.com veya www.citrix.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Unicon Hakkında
Unicon, hibrit istemci yazılımının öncüsü ve lider bir teknoloji şirketidir. Hibrit, güvenli işletim sistemi eLux ve Scout yönetim platformu, merkezi BT mimarisi için mevcut en güçlü yazılım çözümlerini sunmaktadır. Şu anda, dünyadaki 65’ten fazla ülkede 2,5 milyonun üzerinde uç nokta cihazı Unicon yazılımlarıyla yönetilmektedir. Müşterilerimiz arasında finans, sigorta, perakende ve kamu sektörlerinden şirketler bulunmaktadır. Unicon’un merkezi Almanya’nın Karlsruhe şehrindedir. eLux ve Scout hakkında daha fazla bilgi için www.unicon.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.