enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 SETA 2025 Güz Dönemi Seminer Programı Başlıyor!
00:47 Cumhurnaşkanı Erdoğan,”Gazze’nin vatanlarını savunan evlatlarına terörist iftirası asla atmadık”
00:42 Kriter’in Ekim Sayısı Çıktı!
00:28 Şarm El-Şeyh Zirvesinde ’Yeni Bir Ortadoğu’nun Doğuşu’
00:27 Eskişehir’de 694 milyon ton nadir element bulundu
00:20 Bakan Güler, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü
00:15 Kumar Bir Halk Sağlığı Sorunudur
00:14 Muhalefet, CHP’nin Gölgesinde Yaşamak Zorunda mı?
00:03 Bisiklet tutkunları, Çeşme’de pedal çevirecek!
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
00:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
00:16 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
00:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de yerel seçim hazırlığı sürüyor

CHP’de yerel seçim hazırlığı sürüyor
20 Aralık 2023
33
A+
A-

* İyi Parti’nin iş birliği önerisini reddetmesinin ardından CHP, yerel seçim için yeni formül arayışına girdi.

* Aydın, Mersin ve Adana başta olmak üzere bu hafta bazı illerin belediye başkan adaylarının da açıklanması bekleniyor.

UHA / İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiCHP’de yerel seçim için aday belirleme süreci devam ediyor. İyi Parti’nin iş birliği önerisine kapıları kapatmasının ardından CHP’nin, seçimde olası ittifaklara yönelik arayışı sürüyor.

4’ü büyükşehir olmak üzere 227 seçim çevresinde belediye başkan adayını açıklayan partide, bu hafta önemli iki toplantı gerçekleştirilecek.

Genel Başkan Özgür Özel, perşembe günü önce Merkez Yönetim Kurulu’na ardından Parti Meclisi’ne başkanlık edecek.

İzmir ve Antalya’da çalışmalar sürüyor

Partinin yerel seçim stratejisinin ele alınacağı toplantılarda, bazı büyükşehir belediye başkan adayları belli olacak. O iller arasında Aydın, Mersin ve Adana var.

Adana’da Zeydan Karalar’ın, Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nun, Mersin’de Vahap Seçer’in yeniden aday gösterileceği iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Aday belirleme çalışmalarının sürdüğü İzmirve Antalya için de anketler masada olacak. CHP’nin söz konusu iki il için adaylarını Ocak ayı başında açıklaması bekleniyor. Diğer iller için de milletvekillerinin saha çalışması sürüyor.

Siyasi partilerle yerelde iş birliği girişimleri

Özel’in geçen hafta ziyaret ettiği DEM Parti, 27 ilçede belediye başkan adayını açıkladı.

Listede İstanbul’un Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli ilçeleri de var.
Bu gelişme üzerine, iki parti arasındaki görüşme trafiğinin hızlanabileceği öne sürülüyor.

Özgür Özel’in, DEM Parti ile olası iş birliği sürecini Parti Meclisi gündemine taşıması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.