enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP milletten kopuk marjinallerinin oyuncağı haline geldi
00:42 Hollanda’daki Hükümet Krizi Ekseninde Ekonominin Nabzı
00:32 Hollanda’dan Mektup Var!
00:21 İnfografik: Moskova’da Kritik Görüşme: Putin ve Arakçi Bir Araya Geldi
00:10 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
20:57 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı
13:12 Antalya’da, CHP’li Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonu
11:40 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:28 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:49 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:39
00:30 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:27 Gazze’de önerilen yeni ateşkesin detayları neler?
00:26 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP ve TİP arasında iş birliği adımı

CHP ve TİP arasında iş birliği adımı
26 Ocak 2024
19
A+
A-

* İyi Parti ile ittifakı büyük bir gerilim ile sonlandıran CHP, DEM Parti’nin ardından Türkiye İşçi Partisi ile de temasa geçti.

* CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede yerel seçimde iş birliği için adımlar atıldı. İşbirliği için bir çalışma grubu oluşturdu.

* CHP ile DEM Parti arasındaki diyalog süreci ise devam ediyor.

UHA / İnternational News Agency

Cumhuriyet Halk Partisi, ittifak arayışlarını hızlandırdı. DEM Parti ile görüşmelerin ardından Türkiye İşçi Partisi ile de iş birliği adımı atıldı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ve beraberindeki heyet CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Heyetler arası görüşmede gündem 31 Mart yerel seçimleriydi. Görüşmede CHP ve TİP arasında iş birliğine yönelik çalışma grubu oluşturulması kararlaştırıldı.

CHP ve TİP arasında iş birliği adımı

Çalışma grubu hangi il ve ilçelerde ittifak olabileceği konusunda araştırmalar yapacak. Seçenekleri değerlendirilecek.

CHP-DEM Parti görüşmeleri 

CHP yerel seçimde iş birliği için iki kez DEM Parti ile biraraya geldi. 13 Aralık’ta gerçekleşen ilk görüşmenin adresi DEM Parti Genel Merkezi’ydi.

İki parti arasındaki olumlu hava ikinci görüşmede de devam etti. CHP ve DEM Parti 11 Ocak’ta bir kez daha biraraya geldi.

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede partiler arası iletişimin süreceğine vurgu yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.