enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:14 Petrolde Venezuela gerilimi: Arz endişesi fiyatları yükseltti
00:49 Çok Maksatlı ve Bulanıklaştırılmış Açıklamalar
00:46 Kocaeli Büyükşehir’den üst geçitlere buzlanma müdahalesi
00:42 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu haftada da gündem yoğun olacak…
00:37 “Türkiye-Azerbaycan Jeostrateji” Sempozyumu!…
00:35 Ukrayna’da Zoraki Barış Ne Kadar Kalıcı Olur?
00:32 Uluslararası Adalet Divanından Hukuki Tespit: İsrail Gazze’de İnsani Sorumluluklarını Ağır Biçimde İhlal Etti…
00:19 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarihi değerlere sahip çıkarak kültür mirasını gelecek nesillere aktarıyor…
00:18 CHP Jön Türk, Meşrutiyet, Milli Mücadele Birikiminin Sahibi mi Hasmı mı?
00:03 Trump’ın Ukrayna ’Barış’ Planı
00:03 SDG/YPG’nin Entegrasyonu: Kojonktürel Zorluklar ve Yapısal Avantajlar…
20:26 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
17:22 KKTC’nde Kumsal Katliamı Nasıl Oldu?
12:37 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:55 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:44 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP fondaşı Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: İstanbul Ankara ve İzmir de kaybedilebilir

CHP fondaşı Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: İstanbul Ankara ve İzmir de kaybedilebilir
29 Haziran 2023
34
A+
A-

* 28 Mayıs seçimlerinde arkasına HDPKK’yı da alan ancak büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaoroğlu istifaya yanaşmazken, faturayı MYK ve danışmanlarına kesti.

* Diğer yandan Ekrem İmamoğlu ile de adaylık konusunda gerilim yaşayan Bay Kemal “mücadeleye devam” mesajı verdi.

* CHP fondaşı SÖZCÜ TV’de yaşananları yorumlayan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’nun adaylıkta ısrar etmesi durumunda İzmir’in bile yerel seçimlerde kaybedilebileceğini söyledi. Portakal ayrıca “Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Ataner YÜCE’nin ‘A Haber’ kaynaklı haberine göre, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde arkasına HDP ve PKK desteğini almasına rağmen büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarını görmezden gelerek mağlubiyetin sorumluluğunu MYK ve danışmanlarına kesti.

İMAMOĞLU GÖZ KIRPTI

Tüm isimlerin istifasını alan Bay Kemal’e yönelik, “değişim” vurgusunu ön plana çıkararak adaylık sinyali verdi. Diğer yandan da Kılıçdaroğlu’na “görevi bırak” çağrısı yapan İmamoğlu adaylığa göz kırptı.

BAY KEMAL’DEN VETO

Kılıçdaroğlu ise olası İmamoğlu adaylığın karşı “Ben ve asla ve asla bu halkın İstanbulluların oyu ile alınmış belediyeyi AK Parti’ye teslim edemem. Bunu kabul edemem” diyerek İmamoğlu’na kapıyı kapattı.

“BEN YILMAM YILDIRIRIM”

İmamoğlu ise bu sözlere, “Ben yılmam, genellikle yıldırırım. Yaşananlar canımızı sıkıyorsa artık bunun sona erme vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Mutlaka değişim zamanı” ifadeleriyle yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU KALIRSA İZMİR DE GİDECEK

Bu gelişmeler sonrası Kılıçdaroğlu’na adeta savaş açan SÖZCÜ TV’deki Fatih Portakal Kılıçdaroğlu’nun göreve devam etmesi durumunda CHP’nin kalesi olarak görülen İzmir’in de kazanılamayacağını söyledi. Portakal ayrıca “Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.