enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Erdoğan: Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak
00:56 GMKA’dan, 2025 Yılı Yeşil Gelecek Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimi
00:56 Ev ve mutfak eşyaları sektörünün uluslararası “Tasarım, Teknoloji ve Ticaret” buluşmasına sayılı günler kaldı.
00:52 Sıcaklıklar 6-12 derece daha artacak
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınların gücüyle yükselen bir Türkiye var”
00:44 İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 15’i yakalandı.
00:44 Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
00:41 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “Bu düzeni değiştirmek boynumuzun borcudur!”
00:41 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, Tunç Soyer ve 64 şüpheli için 45 yıla kadar hapis istendi
00:36 Gazeteci Özlem Bay’ın ‘Haber Ajandası’ndan: Bir Tabloya sığan asırlık bir yolculuk
00:26 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO), Hayata Dokunan Eğitim: İlk Yardım Sertifikaları Verildi
00:25 Macaristan’ın Fahri Konsolosu Osman Şahbaz’dan, İstanbul Fatih Belediyesi’nden Macaristan’a “Kardeş Şehir” Mektubu!
00:20 Gıda ve tarımda inovasyona kadın eli değiyor
00:19 TED Ankara Koleji Öğrencilerinden Madalya Rekoru: Uluslararası Stem Olimpiyatlarından 30 madalya ile döndüler
00:17 Sessiz çatlama: Yeni nesil tükenmişlik ve 438 milyar dolarlık sessizlik
00:14 TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail’in hukuk tanımaz saldırılarını nefretle kınıyoruz
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peygamber ocağımıza 9 yeni cami kazandırdık
10:13 “Özgür Duvar” fikirlerle doldu
09:55 28 ilde DEAŞ opearasyonu: 153 gözaltı
09:45 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 14’ü yakalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP fondaşı Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: İstanbul Ankara ve İzmir de kaybedilebilir

CHP fondaşı Fatih Portakal’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: İstanbul Ankara ve İzmir de kaybedilebilir
29 Haziran 2023
29
A+
A-

* 28 Mayıs seçimlerinde arkasına HDPKK’yı da alan ancak büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaoroğlu istifaya yanaşmazken, faturayı MYK ve danışmanlarına kesti.

* Diğer yandan Ekrem İmamoğlu ile de adaylık konusunda gerilim yaşayan Bay Kemal “mücadeleye devam” mesajı verdi.

* CHP fondaşı SÖZCÜ TV’de yaşananları yorumlayan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’nun adaylıkta ısrar etmesi durumunda İzmir’in bile yerel seçimlerde kaybedilebileceğini söyledi. Portakal ayrıca “Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Ataner YÜCE’nin ‘A Haber’ kaynaklı haberine göre, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde arkasına HDP ve PKK desteğini almasına rağmen büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarını görmezden gelerek mağlubiyetin sorumluluğunu MYK ve danışmanlarına kesti.

İMAMOĞLU GÖZ KIRPTI

Tüm isimlerin istifasını alan Bay Kemal’e yönelik, “değişim” vurgusunu ön plana çıkararak adaylık sinyali verdi. Diğer yandan da Kılıçdaroğlu’na “görevi bırak” çağrısı yapan İmamoğlu adaylığa göz kırptı.

BAY KEMAL’DEN VETO

Kılıçdaroğlu ise olası İmamoğlu adaylığın karşı “Ben ve asla ve asla bu halkın İstanbulluların oyu ile alınmış belediyeyi AK Parti’ye teslim edemem. Bunu kabul edemem” diyerek İmamoğlu’na kapıyı kapattı.

“BEN YILMAM YILDIRIRIM”

İmamoğlu ise bu sözlere, “Ben yılmam, genellikle yıldırırım. Yaşananlar canımızı sıkıyorsa artık bunun sona erme vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Mutlaka değişim zamanı” ifadeleriyle yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU KALIRSA İZMİR DE GİDECEK

Bu gelişmeler sonrası Kılıçdaroğlu’na adeta savaş açan SÖZCÜ TV’deki Fatih Portakal Kılıçdaroğlu’nun göreve devam etmesi durumunda CHP’nin kalesi olarak görülen İzmir’in de kazanılamayacağını söyledi. Portakal ayrıca “Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.