enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BTP lideri Hüseyin Baş gençlerle şarkı söyledi O anlar paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu

BTP lideri Hüseyin Baş gençlerle şarkı söyledi O anlar paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu
27 Ağustos 2023
15
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi’nin  (BTP) Geleneksel yaz gençlik kampı bu sene Bolu’da gerçekleştirildi.

UHA / İnternational News Agency

 

Mudurnu ilçesindeki kaplıcalar bölgesinde düzenlenen kampa Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç katıldı.

Kamp boyunca BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın da katıldığı etkinlikler düzenlendi.

Bu etkinlilerden biri de Hüseyin Baş’ın gençlerle buluşmasıydı.

BTP lideri düzenlen programda gençlerle şarkılar söyledi, katılımcılara tam bir müzik ziyafeti çekildi..

Bu şarkılardan biri sözleri Mustafa Sandal ve Ferda Anıl Yarkın’a ait olan ‘Sonuna Kadar’ şarkısıydı.

Hüseyin Baş sahnede söylediği şarkının, “Aylar geçse de, yıllar geçse de, bir ömür böyle sürse de ben seni unutamam” sözlerini 14 Nisan 2020’de vefat eden babası Prof. Dr. Haydar Baş’a armağan etti.Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Birlikte söyleyesim geldiSalonu dolduran gençler BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a eşlik etti.

Sanatçı Mustafa Sandal da Hüseyin Baş’ın şarkı söylediği anları, “Harika performans! Birlikte söyleyesim geldi. #SonunaKadarAtatürk” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.“Gençler Hüseyin Baş’ın kıymetini bilmeli”BTP’nin gençlik kampına Türkiye’nin her yerinden katılan gençlerden biri de tam bir Hüseyin Baş hayranı olan Kaan Çakmak’tı.Daha önce BTP Liderine olan hayranlığını haber kanallarına mail atarak dile getirip bu şekilde parti yönetimiyle temasa geçen Kaan Çakmak, Adana’dan gelerek kampa katıldı.

Kampta Hüseyin Baş ile tanışan Kaan Çakmak, “Hüseyin Baş’a ulaşmak için çok büyük çaba sarf ettim. Çünkü çok büyük hayranıyım. İlk başta kanallara yazdım, en sonunda işte burada tanışabildik. Bizim gençler için çok önemli biri olduğu için tanışmak istedim, tanıştım.  Gençler için çok önemli biri kıymetini bilmeleri lazım” dedi.Genel Başkanımız gençlerle bütünleşti”BTP Bolu Gençlik Kampının organizasyonunu üstlenen BTP Genel Başkan Yardımcısı Zeki Garaçoğlu, kampın bitişinde yaptığı açıklamada “Genel başkanımız gençlerle bütünleşti” dedi.

Garaçoğlu, “BTP olarak biz rahmetli genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamızla her yıl bu kampı gençlerle birlikte yapıyorduk. Pandemi süreciyle biraz ara verdik. Genel Başkanımız Hüseyin Baş bu sene kampı yapmaya karar verdi. Gençler adeta Genel Başkanla bütünleşiyor. Bu sinerji çok önemli. Diğer siyasi partilerde diyelim ki bir beklenti var, gerçekleşmediği zaman çekip gidiyor. Burası öyle değil. Burada genel başkanla bir bütünleşme var, adeta genel başkanın kendisini ülkeye ve millete adamasının sinerjisi bu gençlere geçiyor ve büyük bir enerji ortaya çıkıyor. Genel Başkanımızın şu özelliği var; bütün meselelere bakışını samimi bir şekilde ortaya koyuyor, özet bir vurgu ile aslında çözümleri de ortaya koyuyor. Türkiye Hüseyin Baş’ı bu anlamda da çok sevdi, geleceğin lideri olarak görüyor” ifadelerini kulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.