enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beşiktaş’ta Valerien Ismael sorunlara çare arıyor

Beşiktaş’ta Valerien Ismael sorunlara çare arıyor
23 Eylül 2022
667
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, son 2 maçta alınan kötü sonuçlara çare arıyor. Fransız çalıştırıcının, maçların ikinci yarısında temponun düşmesiyle ilgili takımına çalışmalar yaptıracak.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıBeşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, milli arada ilk 7 haftada yaşanan problemleri düzeltmeye çalışıyor. Fransız çalıştırıcının önceliği, maçların ikinci yarılarında düşen tempo olacak.

Siyah beyazlılarda atılan 16 golün 12’si ilk yarılarda gelirken, ikinci devrelerdeki gol sayısı 4’te kaldı.

46 yaşındaki teknik adam, takımının tempoyu maçın geneline yaymasını istiyor.

Beşiktaş içim maçların ikinci yarısı savunma yönünden de sıkıntılı geçiyor. Yenilen 8 golün 5’i bu bölümde gelirken, Valerien Ismael bu probleme de çözüm arıyor.

Fransız çalıştırıcının bir diğer dikkat ettiği konu ise topla oynama süresi. Siyah beyazlı ekip, yüzde 45,6’lık topla oynama oranıyla ligdeki 19 takım içinde 15. sırada bulunuyor.

Ismael, futbolcularından oyunun genelinde topa daha fazla sahip olmalarını istedi. 46 yaşındaki teknik adamın önem verdiği bir diğer konu ise sonradan oyuna giren futbolcuların skora etkisi.

Beşiktaş, yedek kulübesinden şu ana kadar sadece 1 asistlik katkı alabildi. Valerien Ismael, tüm oyunculara hazır olmaları yönünde direktif verdi.

[UHA Haber Ajansı, 23 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.