enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Berke Özer: Milli takıma dönmek istiyorum

Berke Özer: Milli takıma dönmek istiyorum
27 Ocak 2023
1.176
A+
A-

HangiKredi Ümraniyespor’un file bekçisi Berke Özer, TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor’da forma giyen Berke Özer, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu.

Genç kaleci, transferi ve kariyer sürecine ilişkin pek çok şey aktardı.

Berke Özer’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Westerlo’da çok şey öğrendim”

“HangiKredi Ümraniyespor’a transferim son anda gelişti. Burada olmaktan çok mutluyum.”

“Westerlo’ya gitme sürecimiz başarılı oldu. 2 sezonun tamamında oynadım. Kariyerimde düzenli oynadığım ilk dönemdi. Kariyer ve psikolojik açıdan çok şey öğrendim.”

“Belçika Ligi bir genç oyuncu için harika bir yer. Scoutlar burayı izliyor ve futbol kültürü çok iyi. Buraya Hollanda’yı da ekleyebilirim. Şu an için tek hedefim, performansımın yüksek olduğu döneme geri dönebilmek.”

“Milli takımı istiyorum”

“Sadece kaleci olarak değil, Türk evladı olarak hepimiz milli formayı giymekten onur duyuyoruz. İlk olarak 19 yaşında, Fatih Terim hocamız döneminde bu duyguyu tatmıştım. En iyi performansı gösterip tekrar orada olmak istiyorum.”

“Türk-yabancı ayrımı yapmıyorum. İyi olan oynar. Genç oyuncularımıza güvenirsek iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.”

“Altay’a fazla yükleniliyor”

“Altay Bayındır’a fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Çok genç yaştan itibaren, 3-4 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyor. Herkesin kariyerinde böyle dönemler oluyor. Fenerbahçe’ye kaptanlık yapmış, takıma sahip çıkmış, tek başına sorumluluk almış bir isim. Kulübe büyük paralar kazandırabilecek bir oyuncu. Kendi evlatlarımızın değersizleştirilmesine karşıyım. Oyuncuyu kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolay. Altay’a, Uğurcan’a destek olunması gerektiğini düşünüyorum.”

“Önemli olan takımın performansı”

“Başkanımızın açıkladığı gibi, her iki taraf için de doğru bir karar olacağı için Fenerbahçe’den ayrıldım. Psikolojik olarak yıpranmıştım. Böyle bir mola vermek benim için de daha iyi olacaktı. Kendisi bana her zaman destek oldu ve sahip çıktı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. O süreçte de desteğini esirgemedi.”

“Şu dönemde bireysellikten çok takım performansı önemli. Çok özel insanların olduğu bir kulüpte oynuyorum. Bana göre bu sıralarda olmayı hak etmeyen bir kulübüz. İnşallah hep birlikte hak ettiği yerlere çıkartacağız.”

[UHA Haber Ajansı, 27 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.