enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:45 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
00:40 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
00:28 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
00:25 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CNN Türk’te canlı yayınlanan “Hafta Sonu” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı,
00:16 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
00:15 Süper Lig’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025’teki final maçı dolayısıyla saat 19.00’a alındı.
00:12 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamdi Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Akar’dan Hakkari’de esnaf ziyareti

Bakan Akar’dan Hakkari’de esnaf ziyareti
3 Kasım 2022
145
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile Hakkari’de esnafı gezdi, vatandaşla sohbet etti. Akar, “Doğunun batıdan, kuzeyin güneyden farkı yok. Önümüzdeki günlerin daha güvenli, daha müreffeh olacağına inanıyoruz” dedi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile sınır birliklerindeki inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugayında faaliyetlere ilişin brifing alan, talimatlar veren Akar daha sonra beraberindeki TSK komuta kademesi ile kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

İstiklal Caddesi boyunca esnafla bir araya gelen Bakan Akar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

“Doğunun batıdan, kuzeyin güneyden farkı yok”

Daha sonra bir kafede vatandaşlarla bir araya gelen Hulusi Akar, şunları söyledi:

Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımız, devletimiz yoğun bir çalışma içinde. Büyük bir süratle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, 85 milyon milletimizin geliştiğini, ilerlediğini, daha müreffeh bir hale geldiğini göreceğiz. Sıkıntıları gidermek için aralıksız çalışıyoruz. Bu konuda birbirimize güvenecek, inanacak, birlikte çalışacak, tek yumruk, tek yürek olacağız. Doğunun batıdan, kuzeyin güneyden farkı yok. Tek vatan ve tek millet diyoruz. Önümüzdeki günlerin daha müreffeh olacağına inanıyoruz.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

“Sayenizde rahat ve huzur içinde yaşıyoruz”

Vatandaşlar da Bakan Akar’ı ve komutanları Hakkari’de görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sayenizde rahat ve huzur içinde yaşıyoruz. Güvenlik arttı, huzur geldi. Huzurla birlikte yatırım arttı. Durumumuz geçmişten daha iyi inşallah gelecekte daha da iyi olacak” dedi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

[UHA Haber Ajansı, 03 Kasım 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.