enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:50 Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 3,7 büyüdü…
13:44 1 Aralık Pazartesi gününden herkese merhaba…
12:04 İlahiyat Koleji Konusunu Ne Kadar Biliyoruz?
00:52 Bundan sonra rakipler düşünsün!…
00:50 CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
00:48 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Körfez İstişare Kurulu’nu topladı…
00:43 Orban’dan Moskova ziyareti: Putin ile görüşmesi AB için ne anlama geliyor?
00:41 Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Şen: Aralık ayında İstanbul’a kar bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak
00:32 ABD’de göçmen kararı: Yeşil kartı risk altında olan ülkeler hangileri?
00:29 Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız, “İklim Krizi ve Su Güvenliği “ başlıklı konferansta konuştu.
00:24 Kocaelispor Restaurant Loca’sında Önemli İsimler
00:22 Gazeteci Sasha Vakulina’nın Ukrayna haberleri..
00:09 n okuyoruz | Bültenden Herkese Merhaba!
00:09 Ukrayna’da savaş: Zelenskiy Macron ile Paris’te barış ve güvenlik gündemini görüşecek
00:05 Gazeteci Cengiz ERDİL yazdı: İklim zirvesinin ardından
00:03 Belçika direniyor, AB Ukrayna için B planını değerlendiriyor
00:59 Türkiye’de geliştirilen ve üretilen Togg, Almanya’da kullanıcılarıyla buluştu…
00:57 Emine Erdoğan: Filistin halkının yanında durmak insanlık vicdanının gereğidir
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de 270’i aşkın gazeteci öldürülürken meslektaşlarının haberini bile yapmadılar”…
00:46 Bakan Göktaş: “15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesi yakında hayata geçirilecek”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ayça Emine Küçük, Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu olmaya aday Lidio’da Ürün Direktörlüğü görevini üstlendi

Ayça Emine Küçük, Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu olmaya aday Lidio’da Ürün Direktörlüğü görevini üstlendi
22 Eylül 2021
440
A+
A-

UHA HABER / Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu Lidio markasının Ürün Direktörlüğüne Ayça Emine Küçük getirildi.

Mustafa Kemal Atatürk(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Ayça Emine Küçük, ödeme sistemleri ekosisteminde, ödeme servisleri ve ödeme araçları sağlayıcı kurum ve kuruluş entegrasyonları, sadakat programları, dijital ödeme doğrulama teknolojileri ve yeni nesil ödeme yöntemleri geliştirme alanlarında 10 yılı aşkın deneyim sahibi.

2010 yılında Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan Ayça Emine Küçük, aynı yıl Garanti BBVA Teknoloji’de iş hayatına atıldı.

Kurumdaki 9 yıllık görevi boyunca aralarında Garanti – BBVA birleşmesinin de bulunduğu pek çok projede yer aldı, Garanti BBVA Romanya’da ödeme ve doğrulama servislerinin geliştirilmesi projelerine liderlik etti.

Küçük, 2017 yılında Boğaziçi üniversitesi Executive MBA programına katıldı. 2019 yılında Bankalararası Kart Merkezi’nde Dijital Ödeme Sistemleri Yazılım Mimarı olarak çalışmaya başladı ve ardından hem global hem de yurtiçi dijital doğrulama ekosistemi projelerinde çeşitli liderlik görevleri üstlendi.

Avrupa’da ve Türkiye’de hizmet veren bankalar için gerçekleştirilen çok sayıda projede sorumluluk alan Küçük, bundan böyle kariyerini Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu olmaya aday Lidio’da Ürün Direktörü olarak sürdürecek.

6493 sayılı kanun kapsamında TC. Merkez Bankası’na lisans başvurusunu gerçekleştiren Lidio,  Türkiye’nin en büyük işletmelerinin yıllardır kullandığı Mobilexpress platformunu yeni nesil servislerle herkesin erişimine açmayı planlıyor.

HABER : Sezin BULUM & İstanbul

[UHA Haber Ajansı, 22 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.