enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
00:11 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
00:04 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
06:52 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
00:59 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Yıkım kararlarına karşı açılan davaların yüzde 92’si karara bağlandı”
00:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
00:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
00:49 Yapay zeka ‘bencil’ davranmayı öğreniyor
00:47 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:44 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:29 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:21 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ASEE Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerinde yüzde 24 kar artışı açıkladı

ASEE Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerinde yüzde 24 kar artışı açıkladı
24 Kasım 2021
635
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / 27 Banka ve 45.000’den fazla üye işyeri ile Türkiye’nin en büyük online ödeme ağını yöneten Payten Türkiye’nin bağlı bulunduğu Asseco South Eastern Europe (ASEE) Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerini açıkladı.(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Avrupa’nın en büyük yazılım şirketleri arasında yer alan Asseco South Eastern Europe (ASEE) üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı.ASEE Group’un 2021’in üçüncü çeyreğindeki satış gelirleri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 13 (6,5 milyon avro) artarak 57,7 milyon avroya ulaştı. Gelirlerdeki en büyük artış, başta özel çözümler olmak üzere özellikle tescilli yazılım ve hizmetler tarafından sağlandı. ASEE Grubu’nun faaliyet kârı yüzde 24 artışla 10,3 milyon avroya ve FAVÖK yüzde 14 artışla 14,6 milyon avroya ulaştı.2021’in üçüncü çeyreğinde ASEE Group bünyesinde, Türkiye’de de faaliyet gösteren ödeme sektörü çözümleri şirketi Payten’in satış gelirleri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4 (1,1 milyon avro) artarak 26,6 milyon avro oldu. Payten’in faaliyet kârı 1,5 milyon avro (yüzde 36) artarak 5,7 milyon avroya ulaştı. FAVÖK ise 2020 dönemine kıyasla yüzde 17 (1,3 milyon avro) artarak 8,8 milyon avroya yaklaştı.

Piotr-Jelenski | AVMDergi-Türkiye'nin AVM ve Perakende Haber Portalı

Piotr JelenskiASEE Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Piotr Jelenski, finansal sonuçlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ASEE Group üçüncü çeyrekte hem organik olarak hem de yeni satın alınan şirketlerin konsolidasyonu sonucunda büyümesini sürdürdü. ECR ve IPD gibi işletmelere yönelik çözümlerin yanı sıra kart işleme çözümleri ve IAD Moneyget de önemli ölçüde büyüdü. Özel Çözümlerde ölçeğin büyümesi ve kendi hizmetlerimizin verimliliği de olumlu Q3 sonuçlarına katkıda bulundu.”

HABER : Cansu ASLAN

***Payten Hakkında2800 çalışanı ve 23 ülkedeki operasyonu ile Avrupa’nın en büyük bilişim firması olan Asseco South Eastern Europe Group (ASEE) şirketi olan Payten, finans sektörü başta olmak üzere tüm şirketler için kartlı ve kartsız işlemleri destekleyen kapsamlı ödeme sektörü çözümleri sunuyor. Payten; bünyesinde bulunan Nestpay, Merchant Safe Unipay, Paratika ve Mobven markaları ile e-ticaret, mobil ödeme, ödeme işleme ve POS hizmetlerini dış kaynak, ekipman, bakım ve destek dahil olarak uzman ekibi ile uçtan uca hizmet sağlıyor. Türkiye’nin ilk online ödeme sağlayıcısı olan Payten, 22 yıllık yerel tecrübesi ve Asseco Grup global desteği ile farklı platformlar ve sektörler için bütünsel bir yaklaşım ile hizmetler sunuyor.

[UHA Haber Ajansı, 24 Kasım 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.