enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:15 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:31 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
10:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
00:30 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
21:53 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM) açıklama
21:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet insanlığa ihanettir
21:26 “Rusya da NATO üslerini vursun”
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli ve Körfez Ticaret Odası’nın otomotiv komiteleri ‘sektörün geleceği için’ toplantıda buluştu

Kocaeli ve Körfez Ticaret Odası’nın otomotiv komiteleri ‘sektörün geleceği için’ toplantıda buluştu
24 Kasım 2021
260
A+
A-

KOCAELİ-UHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Morlu Taşıtlar ve Otomotiv Yedek Parça komiteleri toplantıda bir araya gelerek, sektörün dün, bugün ve geleceğini masaya yatırdı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, KOTO’nun 12. Meslek Komitesi’nde faaliyetlerini sürdüren Motorlu Taşıtlar ve Otomotiv Yedek Parça Grubu, sektörün genel sorunlarına ortak çözümler geliştirmek amacıyla başlattığı, görüş- alışverişi toplantılarına Körfez Ticaret Odası ile devam etti.

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Volkan Yılmaz, Komite Başkanı Serkan Karakadılar, Başkan Yardımcısı Serkan Gürfidan, Meclis Üyeleri Hasan Kaya, Muhammet Ertürk ve Komite Üyesi Seyfi Özkar’ın yer aldığı KOTO heyetini, Körfez Ticaret Odası 4. Meslek Komitesi Başkanı Halil Küçük, Meclis Üyesi Erdal Yavuz, Komite Üyeleri; Aziz Emre Beşe, İbrahim Gülümece, Ramazan Demirhan ağırladı.

Kocaeli ve Körfez Ticaret Odası'nın otomotiv komiteleri 'sektörün geleceği  için' toplantıda buluştu | Kocaeli Ticaret Odası - Kocaeli Chamber Of  Commerce

‘BİZ IŞIK TUTMADIKÇA, HİÇ KİMSE ÖNÜMÜZÜ AYDINLATMAZ’

Toplantıda yaptığı konuşmasında, KOTO olarak istişareye çok önem verdiklerinin altını çizen Başkan Vekili Yılmaz, “Sektörlerin gelişmesi ve büyümesinin önünde engel teşkil eden durumları çözüm önerileriyle birlikte ele aldığımız bu toplantılar, iş dünyasının geleceği için çok büyük önem arz ediyor. Unutmayalım ki, biz ışık tutmadıkça hiç kimse bizim yolumuzu aydınlatmaz. Misafirperverlikleri dolayısıyla Körfez Ticaret Odamıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

TOPLANTI GÜNDEMİ

Toplantıda genel olarak şu konu başlıkları görüşüldü; Noterler, nöbetçi noter uygulamasında gelinen son durum, yaşanan problemler, sektöre katkısı, eksper konusu, merdiven altı faaliyet gösteren eksperlerin sektörde neden olduğu olumsuz durumlar, denetimler, yetki belgeleri, meslek kanununun çıkarılması, 2. El araç alım- satım sektörünün korunması amacıyla atılması gereken adımlar, Odaların yetki belgesi alımına teşvik etmesi amacıyla çalışma yürütmesi, sektörün genel sorunları ve çözüm önerileri.

[UHA Haber Ajansı, 24 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.