enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ANGİKAD’ın “Girişimcilik Yolu” Projesi Kadın Girişimciler Günü’nde başlıyor…

ANGİKAD’ın “Girişimcilik Yolu” Projesi Kadın Girişimciler Günü’nde başlıyor…
23 Kasım 2022
122
A+
A-

Girişimcilik başta olmak üzere kadının her platformda söz sahibi olması ve güçlenmesi için çalışan Ankara Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD)’ın, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürüttüğü “Girişimcilik Yolu” projesinin ilk dersi 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde başladı.

Kadınların iş hayatında var olması için hayata geçirdiği projelerle kız öğrencilere rehberlik eden, eğitim ve burs olanaklarıyla destekleyen ANGİKAD, girişimci adayı kadınlara eğitim ve mentorluk desteği sağlayacak “Girişimcilik Yolu” projesi kapsamında başvuruları değerlendirerek girişimci olmak isteyen adayları seçti.

Resim önizlemesi

ANGİKAD’dan Geleceğin Kadın Girişimcilerine Eğitim

Geleceğin iş kadınlarına girişimcilik yollarını çizerken rehberlik edecek, destekleyecek, bilgi ve deneyimlerin aktarılacağı eğitimler, Dr. Ayşe Kuyrukçu ve Ece Özen Akan’ın vereceği “Girişimcilikte Temel Kavramlar” dersi ile Aydın Kurs’ta başladı. İki aşamalı gerçekleşecek eğitimlerin sonrasında seçilen girişimci adayları melek yatırımcılarla bir araya gelecek.

Resim önizlemesi

Proje ile kadın girişimciliğinin teşvik edilmesini amaçlandıklarını dile getiren ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, “Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması için kadınların iş dünyasında eşit bir şekilde var olması, potansiyellerinin açığa çıkarılması ve geliştirilmesi gerekiyor. ANGİKAD olarak ulusal ve uluslararası birçok kuruluşla iş birliği içinde kadın girişimciliği konusunda projeler geliştiriyoruz. Girişimcilik Yolu projemizin çok değerli eğitmenlerimiz ve özel konuklarımızın yer aldığı eğitim programı Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde başladı. Derneğimiz için çok kıymetli olan bu projeye emek veren Girişimcilik Yolu komitemize ve destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ali Fikret

Gazeteci * Ali Fikret ER

[UHA Haber Ajansı, 23 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.