enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
00:07 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı
16 Haziran 2023
21
A+
A-

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

UHA / Europe İnternational News Agency

Almanya’nın güneyindeki Neuschwanstein Şatosu yakınlarında iki kadına cinsel saldırıda bulunan, ardından kadınları dik bir yamaçtan aşağı iten bir şüpheli gözaltına alındı. Yamaçtan aşağı kayalıkların üzerine düşen kadınlardan birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay çarşamba günü öğleden sonra Neuschwanstein Şatosu yakınlarında meydana geldi. AP haber ajansına göre saldırgan erkek ve saldırıya uğrayan kadınlar ABD vatandaşı.

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

AP Photo[Kadınların saldırıya uğradığı yer Almanya’da oldukça popüler bir turistik nokta AP Photo]

Açıklamada adamın daha sonra genç kadınlardan birine fiziksel saldırıda bulunduğu ve dik yamaçtan aşağı ittiği belirtildi.

Diğer kadına da cinsel saldırıda bulunan adamın, daha sonra ikinci kadını da yaklaşık 50 metrelik yamaçtan aşağı ittiği ortaya çıktı.

Dağ kurtarma ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadınlardan biri tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. 22 yaşındaki arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, gözaltına alınan şüphelinin yüzünde çizikler olduğu görüldü.

AP Photo[Saldırganın ABD vatandaşı olduğu açıklandı. Gözaltına alınan saldırgan hakkında cinayet soruşturması açıldı. AP Photo]

Videoyu çeken görgü tanığı Eric Abneri, AP’ye yaptığı açıklamada “Tek bir kelime bile etmedi. Ağzını açmadı.” dedi

Abneri, “Dürüst olmak gerekirse, birilerinin hâlâ hayatta olmasına çok şaşırdım” diyerek uçurum tehlikesine dikkat çekti.

Zanlı hakkında cinayet, cinayete teşebbüs ve cinsel suç şüphesiyle soruşturma yürütülüyor.

Güney Bavyera’da Avusturya sınırına yakın bir konumda bulunan Neuschwanstein, Almanya’nın en popüler turistik mekanlarından biri.

Ek kaynaklar • AP
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.