enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:01 Eski Libya lideri Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam evinde uğradığı saldırıda öldürüldü
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
08:12 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:57 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
03:57 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:56 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:48 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:46 Gazeteci Nevzat ÇİÇEK: Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:38 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:18 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:09 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı

Almanya’da iki kadına cinsel saldırıda bulunarak yamaçtan kayalıklara iten şüpheli yakalandı
16 Haziran 2023
21
A+
A-

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

UHA / Europe İnternational News Agency

Almanya’nın güneyindeki Neuschwanstein Şatosu yakınlarında iki kadına cinsel saldırıda bulunan, ardından kadınları dik bir yamaçtan aşağı iten bir şüpheli gözaltına alındı. Yamaçtan aşağı kayalıkların üzerine düşen kadınlardan birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay çarşamba günü öğleden sonra Neuschwanstein Şatosu yakınlarında meydana geldi. AP haber ajansına göre saldırgan erkek ve saldırıya uğrayan kadınlar ABD vatandaşı.

Alman polisinin açıklamasına göre 30 yaşındaki şüpheli adam, 21 ve 22 yaşlarındaki kadın turistleri şatonun manzarasını sunan bir patikaya çekti.

AP Photo[Kadınların saldırıya uğradığı yer Almanya’da oldukça popüler bir turistik nokta AP Photo]

Açıklamada adamın daha sonra genç kadınlardan birine fiziksel saldırıda bulunduğu ve dik yamaçtan aşağı ittiği belirtildi.

Diğer kadına da cinsel saldırıda bulunan adamın, daha sonra ikinci kadını da yaklaşık 50 metrelik yamaçtan aşağı ittiği ortaya çıktı.

Dağ kurtarma ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadınlardan biri tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. 22 yaşındaki arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, gözaltına alınan şüphelinin yüzünde çizikler olduğu görüldü.

AP Photo[Saldırganın ABD vatandaşı olduğu açıklandı. Gözaltına alınan saldırgan hakkında cinayet soruşturması açıldı. AP Photo]

Videoyu çeken görgü tanığı Eric Abneri, AP’ye yaptığı açıklamada “Tek bir kelime bile etmedi. Ağzını açmadı.” dedi

Abneri, “Dürüst olmak gerekirse, birilerinin hâlâ hayatta olmasına çok şaşırdım” diyerek uçurum tehlikesine dikkat çekti.

Zanlı hakkında cinayet, cinayete teşebbüs ve cinsel suç şüphesiyle soruşturma yürütülüyor.

Güney Bavyera’da Avusturya sınırına yakın bir konumda bulunan Neuschwanstein, Almanya’nın en popüler turistik mekanlarından biri.

Ek kaynaklar • AP
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.