enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti İzmir’in yeni başkanı Bilal Saygılı, görevi Kemal Ali Sürekli’den devraldı

AK Parti İzmir’in yeni başkanı Bilal Saygılı, görevi Kemal Ali Sürekli’den devraldı
2 Nisan 2023
47
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Bilal Saygılı, yapılan törenle görevini bir önceki il başkanı Kemal Ali Sürekli’den törenle devraldı.

Ne mutlu Türküm diyene… - 11incikoy.comUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Kemal Ali Sürekli’nin milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yeni göreve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) eski başkanı Bilal Saygılı atanmıştı.

AK Parti İzmir il binasında yoğun katılımın olduğu devir teslim töreninde geçmiş dönem il başkanı olan Kemal Ali Sürekli, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı görevi dört yıl sürdürdüğünü söyledi.

” Elhamdülillah tüm teşkilatımızın desteği ile İzmirlilere hizmet etmeye çalıştık” diyen Kemal Ali Sürekli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

16 Mart 2023’te milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa ettim. Görevi de geçici olarak Nail Kocabaş kardeşimiz yürüttü. Bu süreçte yapılan değerlendirmeler sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bilal Saygılı kardeşimiz il başkanı olarak atanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yolunu bahtını açık etsin. Onun her zaman yanındayız, emrindeyiz. Her zaman beraber çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, İzmir’iz. Seçimlere Başkanımız Saygılı’nın liderliğinde kapı kapı dolaşacak, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Bir de iddiamız daha var. İnşallah bu dönem Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı İzmir’de birinci yapacağız. Teşkilatımız bu seçime hazır”.

Görevi yeni devralan AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bilal Saygılı ise, “AK Parti İzmir il başkanı olarak burada olmanın bana getirdiği onur, bu dünyada hiçbir değerin eşit olamayacağı bir konumdur. Sizlerle olmaktan onur duruyorum. İnşallah burada çok güzel işler yapacağız. Ayrıca Kemal Ali Sürekli başkanımıza bu 4 yılda gösterdiği kıymetli mücadelesi için teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Rabbim yolunu açık etsin. Hiç darda bırakmasın. Bir çoğumuz niyetliyiz. Ramazan ayının da hepimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ben sizlerle teşkilatın içinde birebir çalışmamış gibi gözüksem de geçiş dönem il başkanlarımız da buna şahit, belediye başkanlarımız da buna şahit . Bizler çok yoğun temaslarda olduk. Sivil toplum kuruluşlarında başkanlıklar yaptık. Biz AK Parti’nin bir neferiyiz. Hem STK’larda hem iş dünyasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalıştık” dedi.

Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yolunu bahtını açık etsin. Onun her zaman yanındayız, emrindeyiz. Her zaman beraber çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, İzmir’iz. Seçimlere Başkanımız Saygılı’nın liderliğinde kapı kapı dolaşacak, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Bir de iddiamız daha var. İnşallah bu dönem Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı İzmir’de birinci yapacağız. Teşkilatımız bu seçime hazır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kemal Ali Sürekli, yeni İl Başkanı Bilal Saygılı’ya çiçek takdim etti. Törene AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, ilçe başkanları, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.