enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
10:24 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
07:06 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, “1 Mayıs’ı Taksim’e indirgemeye çalışanlara tarihi bir ders verdik”

AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, “1 Mayıs’ı Taksim’e indirgemeye çalışanlara tarihi bir ders verdik”
3 Mayıs 2024
162
A+
A-

AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Türkiye’de işçinin ve emekçinin haklarını yıllardır gasbederek işçilerin arkasına sığınıp pazarlık yapanlardan bu gücü aldıklarını, işçi ve emekçilere iade ettiklerini ifade etti.

UHA / İnternational News Agency

ŞENGÜL KARSLI Kimdir? – Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili AdayıAK Parti İstanbul Milletvekili Karslı, Sendikal hakları işçiye parmak sallamak ve işçiye ambargo uygulamak için kullananların önüne geçtiklerini söyledi.

Şengül Karslı, “Örgütlenme özgürlüklerinin önündeki, tarihi darbelerin ve askeri vesayet dönemlerine dayanan engelleri kaldırdık.” dedi.

Yaklaşık 900 bin işçinin kadroya alınmasıyla birlikte Türkiye’de taşeronlaşmaya son verildiğini dile getiren Karslı, “1 Mayıs’ı Taksim’e indirgemeye çalışanlara tarihi bir ders verdik. İşçinin ve emekçinin arkasına saklanıp onları öne sürerek arka tarafta kendi karanlık çıkarları için ellerini ovuşturanların bunları anlamlandırabilmesi mümkün değildir.” diye konuştu.

1 Mayıs kutlamalarında İstanbul’da yaşanan olaylara da değinen Karslı, “Kaldırım taşlarını söküp polisimize attılar. Kolluk kuvvetlerimizin müdahale etmemesine rağmen defalarca kışkırtıcı sloganlarla fiziki müdahalelerde bulunanların hiçbirinin derdi işçi ve emekçi değildir.” ifadesini kullandı. (TBMM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.