enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:36 Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel bunu yapamaz mı?
00:07 Narsizim!..
00:05 MİA: AB’nin yeni nesil ticaret stratejisi Türkiye için hem risk hem fırsat
13:43 Türkiye, Solingen faciasında hayatını kaybedenleri andı
11:05 Gitmek mi zor kalmak mı?
10:12 Ekrem İmamoğlu, CHP’yi ne hale getirdi!
10:00 Menderes’i Nasıl Bilirdiniz?
17:07 Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, hacı adaylarıyla birlikte Arafat’ta vakfe duası yaptı…
10:30 Türk Dünyası Diplomasi Zirvesi, Marmara Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi
09:30 Kurban Bayramı boyunca yurt genelinde hava nasıl olacak?
00:56 Futbol tarihinde ilk kez 48 takımın mücadele edeceği FIFA 2026 Dünya Kupası’na, 17 gün kaldı
00:50 İl il bayram namazı saatleri
00:35 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, şair ve yazar Necip Fazıl Kısakürek’i vefatının 43’üncü yılında andı…
00:08 Trump’tan İran anlaşması için Türkiye dahil 6 ülkeye İbrahim Anlaşmaları’nı imzalama şartı
13:48 Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 8 ülkeden İsrail’e ortak tepki
12:42 Küresel Gazeteciler Konseyi’nin KGK Meclis Seçimleri Tamamlandı
09:22 UHA / İnternational News Agency: Mutlak butlan kararının ardından CHP Genel Merkezi’nde arbede yaşandı
07:02 “Mutlu Ailenin Formülü, Kendini Değiştirmektir”
00:28 Analiz: Diaspora Seferberliği Konferansı veya Seçim Öncesi Propaganda Faaliyeti
17:25 4. MÜZEFEST Gençlik Festivali’nde Tarih, Sanat ve Gençlik Buluştu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!

CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
1 Aralık 2025
15
A+
A-

* Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 3 – 6 Aralık 2025 tarihlerinde 43. kez kapılarını açıyor.

* Detayı haberimizde!

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL, 01 ARALIK 2025 – Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 3 – 6 Aralık 2025 tarihlerinde 43. kez kapılarını açıyor.

İstanbul Fuar Merkezi’ndeki buluşma, Türkiye ile birlikte Fransa, Hollanda, İspanya, Polonya, Portekiz, Singapur, Danimarka, Avustralya, Letonya ve İsveç’ten firma ve markaların en yeni koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak. Orta Doğu, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve BDT bölgelerinin en büyük anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, zenginleştirilmiş içerikleri ve uzman konuşmacılardan oluşan kapsamlı seminer programıyla da sektörün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

Başta yapay zeka, dijital dönüşüm, e-ticaret ve yeni nesil pazarlama olmak üzere bebek ve çocuk ürünleri dünyasını geleceğe taşıyan fikirlerin paylaşılacağı CBME Türkiye 2025 sahnesinde; Uşak Üniversitesi – DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner, Baby Cosy Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Adatepe, Tekstil ve Hammadde Komitesi Başkanı Mehmet Durdu Akan, WGSN Europe Özel Müşteriler Direktörü Erdinç Karataş, Marka ve Pazarlama Stratejisti Dr. Klaudia Kaszuba, Uşak Üniversitesi – DTS Tasarım Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Neslihan Öpöz Vural, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Cihan Bahar gibi önemli isimler ve katılımcı marka yöneticileri konuşmacı olarak yer alıyor.

Programın İlk Gün Başlıkları “Bebek Giyiminde Akıllı Tekstil Uygulamaları” ve “Yeni Nesil E-Ticaret

3 Aralık 2025 Çarşamba günü kapılarını 43. kez açacak CBME Türkiye’nin seminer programı “Bebek Giyiminde Akıllı Tekstil Uygulamaları ve Sektörel Yansımaları” oturumuyla başlayacak. Ardından “Yeni Nesil E-İhracat Teşvikleriyle Küresel Pazarlara Açılma” yolları konuşulacak.

Alibaba.com ile E-İhracatın Nabzı Tutulacak

Seminer programının 4 Aralık 2025 Perşembe tarihli ikinci gün oturumlarında Alibaba.com’dan Xiaodong Wang, Türkiye’de üretici markaların ve toptan ihracat yapmak isteyen firmaların, Alibaba.com ile ürünlerini yurdışında nasıl sergileyebileceklerini ve satış fırsatlarını anlatacak.

Ardından, moda endüstrisine hizmet veren dünyanın lider online araştırma ve trend analiz servisi WGSN, fuara özel bir sunum gerçekleştirecek. Öğleden sonra oturumlarında ise uzman konuşmacılar; “Üründen Sevilen Markaya: Markaları Duygular ve Unutulmaz Marka Deneyimleriyle İnşa Etmek”, “Amerika Neden ve Nasıl Önemli?” ve “Dijital Çağda Moda Tasarımı ve Anne-Bebek Giyimine Yansımaları” başlıklarını masaya yatıracak.

Kapanışta “Sanatsal Yaratıcılığın Üretime Dönüşümü” Ele Alınacak

CBME Türkiye seminerlerinin 5 Aralık 2025 tarihli son gününde yaratıcılığın, keşfin ve sürekli gelişimin en yoğun yaşandığı alanlardan birisi olan anne, bebek ve çocuk ürünleri sektöründe “Sanatla Öğrenmek, Üretimle Dönüşmek: Yaratıcılığı Şekillendirmek” yaklaşımı, sektörün kalbindeki yaratıcılığı güçlendirmeyi hedefleyerek, üretici markalara yeni bir bakış açısı sunacak.

CBME Türkiye 2025 fuarı ve ilham verici seminer programını takip etmek isteyen profesyoneller, https://bit.ly/CBMETurkiye2025KayitlarAcildi linki üzerinden ücretsiz kayıtlarını yaptırabilirler.

Detaylı Bilgi İçin: https://www.cbmeturkiye.com.tr/tr/genel-bakis/sizi-neler-bekliyor/seminerler.htm

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.