enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Giresun’un Pamukkale’si Göksu Travertenleri kapanıyor

Giresun’un Pamukkale’si Göksu Travertenleri kapanıyor
30 Kasım 2024
78
A+
A-

Giresun’un Pamukkale’si olan Göksu Travertenleri, 1 Aralık 2024 tarihinden bakım ve altyapı çalışmaları ve itibaren travertenlerin oluşumu için 1 Nisan 2025 tarihine kadar ziyarete kapatılacak.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en önemli turizm destinasyonu haline gelen ve bu yıl bölgenin önde gelen destinasyonları ziyaretçi bakımından büyük ilgi gördü.

Göksu Travertenlerini bu yılın 11 ayında 500 binin üzerinde yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Göksu Travertenleri Gece Güzelliğiyle Büyülüyor - Kuzey Ekspres

Giresun’un Pamukkale’si Turkuaz renkli göletleri ve beyaz taşlarıyla Karadeniz’in gizli cenneti olarak anılan Göksu Travertenleri Göksu Traveterler 1 Aralık 2024 tarihinde ziyaretçi girişine kapatılacak ve 1 Nisan 2025 tarihinde yeniden ziyarete açılacak.

Göksu Travertenleri’nde bu zamana kadar bakım ve altyapı çalışmaları sağlanacak olan Göksu Travertenleri’nde,  aynı zamanda travertenlerin oluşumu da sağlanmış olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.