enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:21 Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na 3 bin 635 subay ve astsubay alınacak
12:06 Türkiye, 6 Şubat deprem bölgesinde dev dönüşüm
11:51 Muhittin Böcek dahil 41 kişi için iddianame hazırlandı
06:53 Mesafe Giderek Açılıyor
06:47 İletişim Başkanlığı, Türkiye’nin ABD ile LNG anlaşması nedeniyle Rus gazı alımını sonlandırdığı iddialarını yalanladı
06:22 Normatif Güçten Sert Jeoekonomiye: Gri Alanda Kalmanın Maliyeti
06:21 Avrupa’da Yüzleşme: GKRY’nin Prestij Kaybı
06:10 Yeni bir sosyal devlet destanı yazmak için Cumartesi günü Aydın’daydık!
00:48 Soykırımcı, katil İsrail’in ateşkese rağmen yaptığı ihlaller ve katliamlar
00:34 Suriye’de PKK/YPG’nin Sonuna Doğru
00:19 Dünya Meteoroloji Örgütü’nün (WMO) raporuna göre: Su Döngüsündeki Düzensizlik Toplumları Tehdit Ediyor
00:08 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Nizaryalı mevkidaşı Yusuf Maitama Tuggar ile bir araya gelecek
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Citrix Türkiye’nin yeni genel müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı

Citrix Türkiye’nin yeni genel müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı
20 Eylül 2024
61
A+
A-

* Kurumların güvenli bir şekilde uzaktan ve hibrit çalışma ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunan, dijital çalışma alanında lider şirketlerinden Citrix Türkiye’de genel müdür görevine tecrübeli isim Sevi Tüfekçi Karahallı getirildi.

* Citrix Türkiye, Karahallı’nın liderliğinde bu yılın sonundan itibaren bağımsız bir bölge olarak büyümeye devam edecek.

UHA / İnternational News Agency

Bünyesindeki markalar ile bulut destekli güvenlik ve verimlilik odaklı kurumsal çözümler sunan dünyanın lider teknoloji şirketlerinden Cloud Software Group’un iştiraki ve dijital çalışma ortamlarının lider şirketi Citrix, Türkiye’de yeniden yapılandı.

Yeniden yapılanma kapsamında, kurumsal yazılım sektöründe 25 yılı aşkın teknik ve satış yönetimi deneyimi olan, teknik geçmişini güçlü bir iş anlayışı ile birleştirmiş tecrübeli isim Sevi Tüfekçi Karahallı Genel Müdür olarak göreve getirildi.

Günümüze kadar, Orta Doğu veya Doğu Avrupa bölgelerinin bir parçası olarak hizmet veren Citrix Türkiye, Karahallı’nın liderliğinde 2024 yılı sonu itibarıyla bağımsız bir bölge olarak hizmetlerini sürdürecek. Karahallı’nın atanmasıyla birlikte Türkiye’deki yerel ekibin ve iş ortaklıklarının daha da güçlenmesi, şirketin kısa sürede kazandığı olumlu büyüme ivmesinin artması planlanıyor. Citrix Türkiye, bu yeni dönemde yapacağı ek yatırımlarla öncelikle teknik ve satış kadrosunu kısa sürede yüzde 30 civarında artırarak daha da büyümeyi ve çok daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Citrix Türkiye, Sevi Tüfekçi Karahallı liderliğinde bağımsız bir bölge  olarak faaliyet gösterecek - TEKNOLOJİ - sondakikagundem.net

Sevi Tüfekçi Karahallı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Karahallı, 1996 – 1997 yılları arasında İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde bilgisayar ağları alanında yüksek lisans derecesi aldı ve 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamladı. Teknoloji sektöründe uzun yıllara dayanan derin deneyime sahip Karahallı, kariyer hayatına ise 1997 yılında CA Technologies’te sistem mühendisi olarak başladı. Burada çalıştığı 20 yıllık süre içerisinde üst düzey yönetim pozisyonlarında çok kritik görevler üstlenen Karahallı, 2018 yılında Citrix’e katıldı. Citrix’te satış mühendisliği biriminde dört yıl boyunca bölge direktörü olarak görev yapan Karahallı, 2023 yılında Citrix’in çatı şirketi Cloud Software Group’ta Citrix Ürün Grubu Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Birimi Lideri olarak görevine devam etti. Karahallı bu görevinin ardından 2024 yılının eylül ayında geçerli olmak üzere Citrix Türkiye genel müdürü olarak yeni görevine atandı.

Karahallı, yaklaşık 27 yıldır gönüllü olarak çeşitli görevler üstlendiği Türk Eğitim Vakfı’nda gençlere destek oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.